Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο πλήγμα με Βίντιτς!!

Νέο πλήγμα με Βίντιτς
Ξανά άτυχος ο Νεμάνια Βίντιτς!

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο δίμηνο, μετά τη νέα επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί, ταλαιπωρημένο του γόνατο, κάτι που γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός παραπονέθηκε για πόνους στο δεξί γόνατο πριν το ματς με την Λίβερπουλ και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε τελικά να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι του «Άνφιλντ».

Οι εξετάσεις του ιατρικού επιτελείου των «κόκκινων διαβόλων» ωστόσο έδειξαν ότι πρόβλημα ήταν αρκετά πιο σημαντικό και ο 30χρονος στόπερ θα έπρεπε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση, μετά από αυτήν που τον άφησε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν πέρυσι τον Δεκέμβριο.

Αυτή έλαβε χώρα χθες και πλέον ο Βίντιτς αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από οκτώ εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει:

«Ο Νεμάνια Βίντιτς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μηνίσκο του δεξιού γονάτου και θα μείνει εκτός για περίπου οκτώ εβδομάδες.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ως προληπτικό μέτρο, αποφάσισε να τον ξεκουράσει το σαββατοκύριακο, μετά τα παράπονά για κόπωση στο γόνατο.

Περεταίρω εξετάσεις όμως έδειξαν πόσο σημαντικό ήταν το πρόβλημα. Ο κεντρικός αμυντικός εγχειρίστηκε αυτήν την ενδομάδα και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: