Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ισόβιος αποκλεισμός τεσσάρων Αλβανών ποδοσφαιριστών!!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Γκραμόζι στη δεύτερη κατηγορία του Αλβανικού πρωταθλήματος αποκλείστηκαν δια βίου από το ποδόσφαιρο ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό διαιτητή.
Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα ανάμεσα στη Γκραμόζι και το Μεμαλίαϊ ο διαιτητής Γκέντι Νόρα δέχτηκε την επίθεση από τους ποδοσφαιριστές των  γηπεδούχων, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, όπως αναφέρουνε αλβανικά δημοσιεύματα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 και μετά το τέλος του αγώνα, ο Βίσι Πέτσι ήταν αυτός που επιτέθηκε πρώτος στον Γκέντι Νόρα. Ο διαιτητής ήταν περικυκλωμένος από αστυνομικούς οι οποίοι άνοιξαν δρόμο για να περάσει ο παίκτης της Γκραμόζι με την πρόφαση να δώσει το χέρι του στον Νόρα.
Αντί να δώσει το χέρι του όμως, τον χτύπησε από πίσω και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες. Ακολούθησε ο αρχηγός της Γκραμόζι, Σούπε και στη συνέχεια οι υπόλοιποι παίκτες. Οι γηπεδούχοι σταμάτησαν μόνο όταν είδαν τον διαιτητή μέσα στα αίματα στο κέντρο του γηπέδου, ενώ η αστυνομία δεν κατάφερε να αποτρέψει το γεγονός αυτό, καθώς δεν υπήρχαν αρκετές δυνάμεις. Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού, ήταν ο αποκλεισμός των Βίσι Πέτσι, Ρενάτο Σαλίκο, Χισεριόν Σούπε και Εφιλιάνο Λίκο από το ποδόσφαιρο. και τον διαιτητή στο νοσοκομείο.

O αδελφός του διαιτητή, Έντρι Νόρα με δηλώσεις του σε αλβανικά ΜΜΕ υπογράμμισε: «Ζήσαμε δύσκολες στιγμές σαν οικογένεια. Ένιωσα λίγο καλύτερα όταν μίλησα με τους δύο φίλους του Γκέντι, τους βοηθούς Νελάι και Πούτο. Τις πληροφορίες που μου έδωσαν τις μετέφερα στη μητέρα μας για να ηρεμίσει και αυτή. Εγώ πείστηκα ότι είναι καλά, μόνο όταν άκουσα τη φωνή του στο τηλέφωνο. Μετά από αυτό το συμβάν, εγώ και η οικογένειά μου δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε μία τέτοια άνανδρη επίθεση. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο και ήταν στο πλευρό του Γκέντι και των βοηθών».
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γκέντι Νόρα ήθελε να κάνει μηνύσεις προς τους παίκτες που τον χτύπησαν, ωστόσο πείστηκε πως αυτό δεν θα έβγαζε πουθενά και δεν έκανε τίποτα.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: