Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Κηδεία» στο Μάντσεστερ!!

«Κηδεία» στο Μάντσεστερ!
Ένας στόχος… λιγότερος για τη Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες» έπεσαν «θύματα» έκπληξης στον 3ο γύρο του Capital One Cup, με την Άστον Βίλα να παίρνει σπουδαία νίκη με σκορ 4-2 στην παράταση, για να προχωρήσει στην επόμενη φάση και να αφήσει τους Πρωταθλητές Αγγλίας... στον τόπο!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, η δυάδα των Μπαλοτέλι και Τέβεζ στην επίθεση έκανε σχεδόν… σίγουρη την πρόκριση, αλλά σε έναν τέτοιο θεσμό, κανείς δεν πρέπει να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο!

Για την ακρίβεια, σε αυτή την περίπτωση, χωρίς τον… φιλοξενούμενο! Ο Μάριο Μπαλοτέλι έβαλε μπροστά τη Σίτι στο 27ο λεπτό και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη των πρώτων 45 λεπτών.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετικό για τους «πολίτες». Ο Γκάρεθ Μπάρι με αυτογκόλ στο 59’ ισοφάρισε, ο Κολάροφ έδωσε ξανά προβάδισμα στη Σίτι στο 64’, αλλά έξι λεπτά αργότερα, ο Αγκμπονλαχόρ έφερε το ματς στα ίσια με το 2-2.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, εκεί που ο Ενζόγκμπια στο 96’ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους «χωριάτες»! Οι τελευταίοι… πήραν θάρρος και με τον Αγκμπονλαχόρ στο 113’, διαμόρφωσαν το τελικό 4-2 με το οποίο πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση!

Στο άλλο ματς που επίσης οδηγήθηκε στην παράταση, η Μπράντφορντ με το γκολ του Ντάρμπι στο 115’, επιβλήθηκε της Μπάρτον με 3-2 για να τσεκάρει το «εισιτήριο».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τσέλσι – Γουλβς 6-0
Κρόουλι – Σουόνσι 2-3
Λιντς – Έβερτον 2-1
ΜΚ Ντονς – Σάντερλαντ 0-2
Πρέστον – Μίντλεσμπρο 1-3
Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-0
Γουέστ Χαμ – Γουίγκαν 1-4
Σουίντον – Μπέρνλι 3-1
Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 2-4 παρ. (2-2 κ.α.)
Μπράντφορντ – Μπάρτον 3-2 παρ. (2-2 κ.α.)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: