Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

"Oποιος βλέπει ...δράκουλες, θα πάει σπίτι του"!

O Θωμάς Μαύρος "τρομάζει" τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ ενόψει Πανιωνίου.

"Oποιος βλέπει ...δράκουλες, θα πάει σπίτι του"!
"Με αυτήν την εικόνα δεν μπορούμε να μένουμε αδρανείς. Τα πράγματα εκτρέπονται επικίνδυνα και χρειάζεται άμεση επέμβαση. Εχουν υπάρξει αρκετά λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά δεν είναι ώρα τώρα να αναμοχλεύουμε καταστάσεις. Εχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πανιώνιο, που δεν μπορώ να σκέφτομαι καν κάτι λιγότερο από τη νίκη.
Το μόνο μας μέλημα είναι οι τρεις βαθμοί που χρειαζόμαστε. Εχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και χρειαζόμαστε νίκες. Να ξέρουν όλοι πως σύντομα θα γίνει η ΑΕΚ όπως τη θέλουμε", υποστήριξε ο Μαύρος στο "Goal" και πρόσθεσε, όσον αφορά την εικόνα της Ένωσης:
"Με προβληματίζει βέβαια η εικόνα στο ματς με τον ΟΦΗ. Στα προηγούμενα ματς ήμασταν καλύτεροι. Στην Κρήτη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήθελα να ...μπω στο γήπεδο με αυτά που έβλεπα. Ακόμα και στο δεύτερο μέρος, που η ομάδα βελτιώθηκε είχε ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν πήραμε στο αποτέλεσμα. Τα παιδιά είναι διαφορετικής γενιάς, με άλλες παραστάσεις και νοοτροπία. Γι' αυτόν τον λόγο θα γίνει και η συζήτηση μαζί τους. Για να ανοίξουν την ψυχή τους και να πουν όσα νιώθουν".
Στη συνέχεια έστειλε το μήνυμά του: "Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως όποιος δεν μπορεί, όποιος φοβάται, όποιος βλέπει... δράκουλες, θα πάει σπίτι του. Στην ΑΕΚ θα μείνουν και θα παίζουν μόνο όσοι μπορούν. Αν ο γιατρός δεν δει ποιο είναι το πρόβλημα, δεν μπορεί να δώσει το σωστό φάρμακο. Θα πρέπει να τεθούν όροι, τους οποίους ο καθένας πρέπει να μπορεί να τους φέρει σε πέρας. Η κατανόηση υπάρχει μέχρι ενός σημείου. Πρέπει να δίνουν το 200% σε κάθε παιχνίδι".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: