Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο Γιόβετιτς είχε συμφωνήσει με τη Γιουβέντους»

Ο Τζουζέπε Μαρότα με παλιότερες δηλώσεις του είχε σχολιάσει ότι ο Στέφαν Γιόβετιτς έφτασε μια ανάσα από τη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι, όμως η μετακίνησή του χάλασε για οικονομικούς λόγους. Οι «μπιανκονέρι» είχαν «τσεκάρει» τον Μαυροβούνιο ποδοσφαιριστή ως την ιδανική λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας, όμως η Φιορεντίνα ήταν υπερβολική στις απαιτήσεις της και η μεταγραφή «ναυάγησε».

Μάλιστα ο Γιόβετιτς στις αρχές Σεπτεμβρίου με δηλώσεις του τόνισε πως η Γιουβέντους πίεσε πολύ για τον φέρει στο Τορίνο, όμως ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στο «Αρτέμιο Φράνκι», καθώς τον ικανοποιεί η ζωή του στη Φλωρεντία και δεν απέκλεισε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το 2016.

Παρόλα αυτά ο Μαρότα αποκάλυψε έμμεσα ότι ο 22χρονος βρίσκεται ακόμη στα υπ' όψιν της «βέκια σινιόρα» και πρόσθεσε πως η πλευρά του παίκτη είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Γιούβε.

«Ο Γιόβετιτς; Είναι θετικό ότι και ο ίδιος, αλλά και οι εκπρόσωποί του μας έδωσαν το πράσινο φως το περασμένο καλοκαίρι. Είναι ανώφελο να το συζητήσουμε παραπάνω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι παρακολουθούμε πολλούς ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Τορίνο.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: