Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Σίσιτς: «Δεν μετάνιωσα που έμεινα»

Ο Σίσιτς εξήγησε γιατί έμεινε στον ΟΦΗ παρά τις προτάσεις που είχε, μίλησε για την κρίση στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον προπονητή του αλλά και τις φιλοδοξίες του.
Ο Μίρνες Σίσιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να μείνει στον ΟΦΗ, στις προσωπικές του φιλοδοξίες, αλλά και για τον προπονητή του Νίκο Αναστόπουλο και την οικονομική κρίση στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίσιτς:
Για τα οικονομικά προβλήματα: «Όλο το πρωτάθλημα έχει προβλήματα όπως και στον ΟΦΗ. Άλλαξαν πολλά πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε αυτή την ομάδα αποφάσισα να μείνω επειδή μου άρεσε, έχει ωραίο κόσμο, ωραίο γήπεδο και νιώθω πραγματικά πολύ καλά γι αυτό έμεινα στο Ηράκλειο. Είχα προτάσεις και από έξω αλλά αποφάσισα να μείνω εδώ και πιστεύω ότι δεν  έκανα λάθος».
Για τον Αναστόπουλο: «Κάνει πολλά ο Αναστόπουλος, υποστηρίζει τους παίκτες, μας βοηθάει κάθε μέρα να γίνουμε καλύτεροι. Είναι ψυχολόγος και αυτός είναι ένας λόγος που έμεινα στον ΟΦΗ. Αν δεν υπήρχε αυτός θα υπήρχαν πολλά προβλήματα».
Για τον εαυτό του: «Εγώ προσπαθώ σε κάθε αγώνα να κάνω πολλά πράγματα και να δείξω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα από αυτά που δείχνω. Όσο μπορώ θα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το αν θα πετύχω εγώ το γκολ ή θα δώσω ασίστ, εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να βοηθάω την ομάδα μου. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίζει η ομάδα μου, δεν με νοιάζει αν θα το βάλω εγώ το γκολ ή κάποιος άλλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: