Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμάζει πρόταση για Φαλκάο η Τσέλσι!!

Η Τσέλσι είναι έτοιμη για ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ». Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται να είναι διατεθειμένος σύμφωνα με τη «The Sun» να προσφέρει 45 εκ. λίρες για να φέρει τον Ρανταμέλ Φαλκάο στο Λονδίνο. Το χατ - τρικ που σημείωσε απέναντι στους «μπλε» στον τελικό του Super Cup, φαίνεται πως έπεισε τον Ρώσο επιχειρηματία, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αμπράμοβιτς την ίδια στιγμή έχει χάσει την υπομονή του με τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος ούτε φέτος ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του παρά τις 50 εκ. λίρες που σπαταλήθηκαν ώστε να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα το βάρος που κουβαλάει είναι ακόμη μεγαλύτερο ειδικά μετά τη φυγή του Ντιντιέ Ντοργκμπά.

Μέχρι στιγμής όμως το μόλις 1 γκολ που έχει σημειώσει στις τελευταίες 5 εμφανίσεις καταδεικνύουν την αδυναμία του να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Πηγές μέσα από την ομάδα της Τσέλσι αναφέρουν, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, πως ήδη το έδαφος έχει στρωθεί για την απόκτηση του Φαλκάο, η οποία αναμένεται να γίνει αστραπιαία προκειμένου να μην προλάβει άλλη ομάδα να καταθέσει πρόταση.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: