Μεγάλα τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ που περιμένει κάποια έσοδα αλλά εναποθέτει ουσιαστικά τις ελπίδες της στον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του.

Γύρω στις 800.000 ευρώ έχει να πληρώσει η ΚΑΕ για διάφορες ρυθμίσεις που υπάρχουν και στον ΠΑΟΚ έχουν την... μόνιμη αποστολή να είναι συνεπείς κάθε μήνα σε διάφορες υποχρεώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή της Εφορίας (που απασχολεί στην παρούσα φάση).
 
Ωστόσο, μετά και τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα τα πράγματα έγιναν ακόμη δυσκολότερα για την ΚΑΕ, αφού περίμεναν να έρθουν στη συνέχεια και τα ματς και ΚΑΟΔ και Κολοσσό στην έδρα των «ασπρόμαυρων» και έτσι να υπάρξουν κάποια έσοδα από τα εισιτήρια του κόσμου που θα έβλεπε από κοντά την ομάδα.
Πλέον, ο σύλλογος εναποθέτει τις ελπίδες του στον κόσμο ευχόμενος ότι δεν θα γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα και πως θα αγοράσει κάποια διαρκείας.
 
Από εκεί και πέρα αναμένεται η επιστροφή του Μπάνε Πρέλεβιτς από το Βελιγράδι για να οριστικοποιηθούν εξελίξεις και να βρεθούν χορηγοί. Παράλληλα,
περιμένουν τα έσοδα από τον ΟΠΑΠ αλλά και από τον Δημήτρη Κοντομινά.
 
Κατά τα άλλα η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει κανονίσει ακόμη ένα φιλικό, κόντρα στην Καβάλα.

πηγή: gazzetta.gr