Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Διλμπέρης: «Το άγνωστο του Ηρακλή με τρομάζει»

Ο πρώην γκολκίπερ του Ηρακλή και νυν προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πρεμιέρα απέναντι στον «Γηραιό», τη φετινή Football League και την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το αν τον ωφελεί το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την πρώτη αγωνιστική τον Ηρακλή: «Πάντα στις πρεμιέρες τυχαίνουν τέτοιες συγκυρίες. Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής έχει ενισχυθεί. Δεν ξέρω ποιοι από αυτούς θα χρησιμοποιηθούν. Θα παρουσιάσει πολλές εκπλήξεις. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ότι παίζω τώρα με τον Ηρακλή. Είμαι της άποψης ότι είναι καλύτερο να γνωρίζεις τον αντίπαλο. Το άγνωστο είναι αυτό που με τρομάζει. Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Ίσως είναι πιο δεμένοι στη συνέχεια, αλλά μπορεί να δείξουν άλλο ζήλο στο παιχνίδι οι νέοι παίκτες».

Για το πώς βλέπει το φετινό Ηρακλή: «Οι προϋποθέσεις αυτή της στιγμή δεν είναι καλές. Η ομάδα προετοιμάζονταν για πρωταθλητισμό στη Football league 2. Ενισχύεται τις τελευταίες μέρες και είναι ερωτηματικό για το τι θα παρουσιάσει. Από αυτό που έχω συναντήσει, έχει ένα πολύ καλό προπονητή με εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. Έχει οργανώσει την ομάδα για να παρουσιαστεί έτοιμη».

Για τα φαβορί της Β Εθνικής: «Εκτός από τον Ηρακλή, το Βόλο και την Καβάλα, από κει και πέρα ξεχωρίζω τον Παναιτωλικό, τον Πανσερραϊκό, την Καλλονή και την Παναχαϊκή. Η Καλλονή έχει ενισχυθεί κάπως σε σχέση με πέρυσι. Οι υπόλοιπες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Δεν θα απειληθούν αυτές που δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και θα γίνουν πιο γρήγορα ομάδες. Κάποια παιχνίδια της Superleague θα παρουσιάσουν λιγότερο ενδιαφέρον από αυτά της Football League».

Για τον Εθνικό Γαζώρου: «Ο Εθνικός θέλει να γίνει περισσότερο γνωστός στο ευρύτερο κοινό. Θα ήθελα να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Να υπηρετήσουμε το ποδόσφαιρο σαν ιδέα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε. Η ομάδα έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι και με μεγάλη ανιδιοτέλεια. Αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Δίνουμε αγάπη σε αυτό που κάνουμε».






πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: