Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Παράταση-θρίλερ με Κουλουχέρη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης του Θέμη Κουλουχέρη με τον Αρη. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει αμετακίνητος, ζητώντας εδώ και τώρα τις 90 χιλιάδες ευρώ που δικαιούται, απειλώντας με ενεργοποίηση των νόμιμων ποινών.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης αδυνατεί να του τα δώσει και ο νομικός, Χρήστος Γρόλλιος, κατάφερε να πάρει σωτήρια παράταση, για τις 9 Οκτωβρίου. Πως; Παραθέτοντας στο δικαστήριο όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αναλύοντας το ζήτημα υπαγωγής της εταιρίας στο άρθρο 99 και ζητώντας εν τέλει αναστολή έκδοσης της απόφασης, πράγμα το οποίο  πέτυχε. Πιθανότατα, λοιπόν, η 9η Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία που θα εκδοθεί η απόφαση και εώς τότε, άπαντες στον Αρη ελπίζουν να βρεθεί μια λύση. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξε συγκατάθεση του αθλητή σε αυτή την εξέλιξη, όντας αμετακίνητος (διά μέσου του εκπροσώπου του), ως το τέλος.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Σηφάκη δόθηκε προθεσμία ως την επόμενη Τρίτη για την κατάθεση υπομνημάτων (απόφαση αναμένεται μετά από ένα μήνα), ενώ αναβολή για τις 23 Οκτωβρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του εκπροσώπου του Κώστα Μενδρινού, κ. Κοτταρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: