Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

"Ντόπες" Κατσαβάκη ενόψει ΠΑΟΚ!!

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Μάκης Κατσαβάκης για την νίκη και την εμφάνισή κόντρα την Κέρκυρα, θέλοντας να τονώσει την ψυχολογία τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
"Ντόπες" Κατσαβάκη ενόψει ΠΑΟΚ

Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και πλέον προσπαθεί να τους «φτιάξει» ενόψει του clasico της Θεσσαλονίκης.
«Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα, χρειάζεται δουλειά, αλλά κάθε μέρα που περνάει δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο», είπε αρχικά ο Κατσαβάκης στην ομιλία του προς τους παίκτες του και συνέχισε λέγοντας πως:
«Ήσασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σας και καταφέρατε να πάρετε μια δίκαιη νίκη, που μας ανεβάζει βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια συνέπεια. Σας πιστεύω απόλυτα, μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Παράλληλα σχετικά με ντέρπι της Κυριακής, υποστήριξε ότι: «Ανεξαρτήτου θέσης και προβλημάτων, στα ντέρμπι αυτά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις τη νίκη. Εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: