Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Έχει αδυναμίες ο Παναθηναϊκός»

Ο σκάουτερ του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Τσιώλης, σε συνέντευξή του μίλησε για τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και για τον Ολυμπιακό.
«Έχει αδυναμίες ο Παναθηναϊκός»


Μιλώντας στο arcadia-sports για τον προσεχή αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το προφίλ του επόμενου αντιπάλου του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε: «Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα έχουμε ετοιμάσει βίντεο με τα θετικά και τα αρνητικά σημεία του Παναθηναϊκού. Θα βασιστούμε στα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού.
Υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι σημαντικό για τον Αστέρα. Όταν ο Παναθηναϊκός έχει την κατοχή μπάλας πρέπει να προσαρμόσουμε εμείς το παιχνίδι μας εκεί. Όμως είναι σημαντικό τι θα κάνουν και οι δικοί μας παίκτες όταν θα έχουν την μπάλα στα πόδια. Το πώς δηλαδή θα παίξουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας».
Στην συνέχεια τόνισε: «Η ζώνη άμυνας στο κέντρο και στην άμυνα θα είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα στην αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού. Επίσης, είναι φανερό από τα πρώτα ματς του αντιπάλου μας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη πως υπάρχει πρόβλημα στις άκρες του, και εκεί εμείς έχουμε δυνατά στηρίγματα. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι το τρανζίσιον, με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να αργούν στις επιστροφές τους από την επίθεση στην άμυνα όταν χάνουν την μπάλα».
Επίσης ο σκάουτερ των Αρκάδων σχολίασε και το ματς με τον Ολυμπιακό: «Γι' αυτό το ματς θα παίξει μεγάλο ρόλο το τι θα καταφέρουμε με τον Παναθηναϊκό και κυρίως ο τρόπος που θα αγωνιστούμε στο ΟΑΚΑ. Είδαμε στον αγώνα με τον Πανθρακικό ότι ο Ολυμπιακός πιέζει πολύ στην αρχή, οπότε πρέπει να του 'σπάσουμε' τον ρυθμό. Φέτος, βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν κάνει τόσο πιεστική άμυνα όσο πέρυσι, με πρέσινγκ σε όλες τις γραμμές. Επιπρόσθετα είναι πιο αδύναμος αμυντικά, με πρόβλημα στις στημένες μπάλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: