Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Παπάζογλου: «Μεγάλο ρόλο στο ντέρμπι θα παίξει το πάθος»

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και του Άρη, Σάκης Παπάζογλου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και τους στόχους που μπορούν να βάλουν φέτος ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:

«Δεν ήταν εύκολη νίκη, ανοίξαμε το σκορ αλλά στη συνέχεια βρεθήκαμε να πιεζόμαστε από την ΑΕΚ. Τελικά καταφέραμε να κρατήσουμε το 2-1 και να κερδίσουμε. Είμαστε μια νεανική ομάδα που θέλαμε πολύ τη νίκη και ήρθε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Για τα οικονομικά προβλήματα του ΌΦΗ:

«Εμείς προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες για να μην μας αποσπάνε την προσοχή και το αφήνουμε στην άκρη, αφοσιωνόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ξέρουμε ότι ο ΌΦΗ και πέρσι είχε οικονομικά προβλήματα, είχαν δοθεί περισσότερα λεφτά για παίκτες ενώ φέτος στηρίζονται κυρίως στου νέους. Είναι σημαντικό που έμεινε ο Αναστόπουλος ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα».


Για την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι ΠΑΟΚ και Άρη:

«Η ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο ομάδων είναι τρομερή, είναι ένα ντέρμπι αιωνίων και αξίζει να συμμετέχεις στο κομμάτι αυτό που λέγετε ΠΑΟΚ-Άρης.

Για το αν επηρεάζει η κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης:

«Εν μέρη επηρεάζει αλλά σε ένα ντέρμπι αιωνίων δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο σε τέτοια παιχνίδια παίζει το πάθος που θα επιδείξει η κάθε ομάδα. Τα τακτικά ζητήματα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα».

Για ΠΑΟΚ και Άρη:

«Ο ΠΑΟΚ κράτησε ένα κορμό βασικών παικτών, ενώ βρίσκεται και σε καλή κατάσταση. Κέρδισε στην Ξάνθη κι έχει πολύ καλή ψυχολογία. Επίσης θα παίξει στην έδρα του, κάτι που του δίνει ένα έξτρα προβάδισμα, λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλαθλοί του. Θα παίξει κόντρα στον πιο αδύναμο Άρη των τελευταίων ετών. Ο Άρης έχει κάνει αλλαγές αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι που δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί».


Για το αν ξεχωρίζει κάποιο από τα ντέρμπι που έχει αγωνιστεί ο ίδιος:

«Όλα τα ντέρμπι για μένα είναι ξεχωριστά και δεν υπάρχει κάποιο που μπορώ να ξεχωρίσω».


Τέλος, αναφέρθηκε για τους στόχους που μπορούν να βάλουν φέτος ο ΠΑΟΚ και ο Άρης:

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα φέτος, εκτός τού Ολυμπιακού που ξεχωρίζει, μπορεί να χτυπήσει τη δεύτερη θέση και γιατί όχι και τον τίτλο τού Κυπέλλου. Από την άλλη ο Άρης έχει προβλήματα και έρχεται στη ίδια μύρα με τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: