Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τσιρίλο: «Εκτιμώ τον Δώνη»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο, , φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, την απόφαση του Κοντρέρας να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά και το πέρασμά του από τη Θεσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Για το αν θα ήθελε να λάβει μέρος στο ΠΑΟΚ – Άρης αν είχε τη δυνατότητα: «Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος σε όλα τα παιχνίδια εναντίον του Άρη. Θα ήθελα πολύ να παίξω. Εύχομαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πέτυχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα γιατί παίζει στην Τούμπα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να πάρουν τη νίκη και να χαρίσουν χαρά στους φιλάθλους».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές που δείχνουν καλά στοιχεία. Υπάρχουν και παίκτες όμως όπως ο Λίνο και ο Γκαρσία που βοηθούν. Εκτιμώ τον Γιώργο Δώνη και μπορεί να τα πάει καλύτερα στο μέλλον» και πρόσθεσε για τους Ματέους και Κουμάλο: «Δεν έχω δει κάποιον αγώνα ολόκληρο. Δεν γνωρίζω τους παίκτες προσωπικά. Έχω δει τις δυνατότητες τους και μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ».

Για την απόφαση του Κοντρέρας να συνεχίσει στον Ολυμπιακό: «Ο καθένας σε αυτό το χώρο κάνει τις προσωπικές του επιλογές. Είναι φίλος μου και περάσαμε καλά μαζί. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Δεν υπάρχουν οι σημαίες όπως κάποτε, Ο καθένας διαλέγει το τι θα κάνει και του εύχομαι το καλύτερο».
Για το πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Μου λείπει η πόλη. Έβλεπα τους φιλάθλους να προφέρουν το όνομά μου σαν να είμαι ένα από τα μεγαλύτερα που έχει περάσει από εδώ. Ήταν πολύ σημαντικό πέρασμα για εμένα και πολύ σημαντική η φανέλα που φόρεσα».

Για την πορεία της Αλκής στην οποία αγωνίζεται τη δεδομένη στιγμή: «Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Είχαμε δύο ήττες. Θέλουμε να ξεκινήσουν τα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ανόρθωση».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: