Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

"Επαφές Ντρέντε με ΠΑΟΚ που ναυάγησαν"

Διαβάστε το ενδιαφέρον θέμα της "Marca" για τον Ολλανδό, Ρόιστον Ντρέντε που έφθασε από την κορυφή στο τέλμα και για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ.
Ο Ρόιστον Ντρέντε είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι, αλλά ναυάγησαν.
Δεν το λέμε εμείς, αλλά η "Marca" σε ένα ενδιαφέρον θέμα για την πτωτική πορεία του Ολλανδού άσου από την ώρα που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, Σαντιάγκο Σιγκέρο, ο 25χρονος ακραίος μέσος συζήτησε το καλοκαίρι με δύο ομάδες τον ΠΑΟΚ και τη Μπεσίκτας, αλλά καμία από τις προοπτικές αυτές δεν προχώρησε, ενώ και η Φέγενορντ του έκλεισε την πόρτα της επιστροφής. Σημειώνεται ότι ο Ντρέντε είναι ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου και στα 25 του βλέπει τον εαυτό του από πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή να έχει πέσει σε τέλμα.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης αξιοσημείωτα είναι τα εξής:
-Το 2007 η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε 14 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.
-Στο ντεμπούτο του με τη "Βασίλισσα" σκόρπισε ελπίδες σημειώνοντας ένα φανταστικό γκολ στο δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ της Ισπανίας, στον οποίο, όμως, η Ρεάλ έχασε 5-3 από τη Σεβίλλη.
-Την πρώτη σεζόν του με τον Μπερντ Σούστερ προπονητή αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια και είδε τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά τον τίτλο.
-Ουσιαστικά έχασε τη θέση του στην ομάδα από τη στιγμή που ανέτειλε το άστρο του Μαρσέλο.
-Αποδοκιμάστηκε σε ένα παιχνίδι με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από τους οπαδούς της Ρεάλ την επόμενη σεζόν και ζήτησε από το Χουάντε Ράμος να μην τον χρησιμοποιήσει στα επόμενα ματς. Από τότε άρχισε η κατακόρυφη πτώση, δεν μπόρεσε να επανέλθει με τον Πελεγκρίνι και τελικά ο Μουρίνιο εισήγηθηκε την αποπομπή του.
-Τη σεζόν 2010-2011 πήγε δανεικός στη Χέρκουλες στην οποία έκανε πολύ καλό ξεκίνημα με αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική Ανδρών της Ολλανδίας, ωστόσο πολλά περίεργα περιστατικά στην εξωγηπεδική του ζωή (συμμετοχή σε ένα μεγάλο τροχαίο, παρουσία σε τηλεοπτικό ριάλιτι) τον έφεραν σε δυσμένεια.
Ο τίτλος του ρεπορτάζ, άλλωστε, τα λέει όλα: "Ντρέντε, από την κορυφή στο τέλμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: