Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τζέκο: «Σκληρός αντίπαλος η Ελλάδα»

Δύσκολο ματς είναι στο σημερινό (12/10) για τους Βόσνιους κόντρα στην Εθνική μας, με τον Έντιν Τζέκο να τονίζει πως η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.
Ο Βόσνιος φορ της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα για το ματς κόντρα στην Ελλάδα, πως το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι να μην ηττηθεί η ομάδα του.
«Το αποψινό ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο, παίζουμε με μία από τις δέκα κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φύγουμε αήττητοι από το γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε με το μάξιμουμ της αυτοσυγκέντρωσης μας και να προσπαθήσουμε μ' όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Τζέκο και πρόσθεσε: «Εχουμε καλή ομάδα, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι καλή, αλλά να μην ξεχνάμε πως απέναντι μας έχουμε έναν σκληρό αντίπαλο».
Όσο για το αν το ματς θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο, είπε: «Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο ματς, δεν πιστεύω ότι θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο, όμως θα ήταν σίγουρα πολύ ωραίο να φύγουμε αήττητοι από τον αγωνιστικό χώρο».


πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: