Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

«Χτυπάει» Ίσκο τον Ιανουάριο η Σίτι!!

Η Μάντσεστερ Σίτι σχεδιάζει ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ» το οποίο προγραμματίζει για τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρότι είχε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση των Φαλκάο και Γιόβετιτς τελικά αναθεώρησε τα πλάνα του και πλέον έχει στραφεί στην περίπτωση του Ίσκο.

Η Μάλαγα πρόσφατα ανέβασε τη ρήτρα του παίκτη στα 21 εκατ. ευρώ θέλοντας να αυξήσει τις πιθανότητες της παραμονής του στο «Ροσαλέδα». Η Σίτι όμως είναι διατεθειμένη να προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό για να τον αποδεσμεύσει. Μάλιστα ο ίδιος ο Μαντσίνι έδωσε το παρών την προηγούμενη Κυριακή στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάλαγα και την Ατλέτικο Μαδρίτης για να παρακολουθήσει τον 21χρονο επιτελικό μέσο.

Για την υπόθεση «Ίσκο» τοποθετήθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος, ο οποίος τόνισε πως η Μάλαγα δεν προτίθεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά σε περίπτωση που καλυφθεί η ρήτρα η κατάσταση δεν θα είναι στα χέρια των Ανδαλουσιάνων.

«Ο Ίσκο είναι παίκτης μας και είναι πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Δεν είναι προς πώληση. Θέλουμε να τον κρατήσουμε εδώ, αλλά όλοι ξέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν μια ορισμένη ρήτρα για να φύγουν. Έτσι αν μια ομάδα καταβάλει αυτή τη ρήτρα τότε δεν θα είναι στα χέρια μας το θέμα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: