Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Στοχεύει σε Κόουλ η Μίλαν!!

Η Μίλαν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Άσλεϊ Κόουλ με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2013 και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να καταθέσει επίσημη πρόταση στους «μπλε».

Οι Λομβαρδοί έχασαν πολλά από τα αστέρια τους το περασμένο καλοκαίρι και μαζί με την επικείμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και η…. μεταγραφική αντεπίθεση.

Αυτή τη στιγμή ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χρησιμοποιεί στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Ντε Σίλιο στις εγχώριες διοργανώσεις και τον Αντονίνι στην Ευρώπη. Ο Άσλεϊ Κόουλ, ωστόσο θεωρείται μια εξαιρετική επιλογή και σίγουρα μια ενδεχόμενη απόκτησή του θα ξαναζεστάνει τον κόσμο της ομάδας.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τους διοικούντες της Τσέλσι, όμως η ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο που του προτάθηκε δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί απόλυτα. Αν τελικά δεν επέλθει κάποια συμφωνία με τους Λονδρέζους τότε η παραχώρηση του Κόουλ στην ομάδα του Μιλάνο θα αποτελέσει μια συμφέρουσα λύση και για τις δύο πλευρές.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: