Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κράβαρικ: «Να τελειώσουμε το πρωτάθλημα»

Από την στιγμή που το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 Volleyleague, όλοι είναι χαρούμενοι. Όμως τώρα ο Αντρέι Κράβαρικ θέτει ακόμα έναν στόχο για τον Ηρακλή ο οποίος είναι να ολοκληρώσουν χωρίς προβλήματα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην διοργάνωση.



Διαβάστε όσα είπε ο Αντρέι Κράβαρικ στην επίσημη ιστοσελίδα της Volleyleague:

«Οι προσδοκίες μου αυτή τη στιγμή είναι να μην έχουμε προβλήματα με την γνωστή ιστορία που αφορά το ΑΦΜ του συλλόγου. Είναι κάτι βέβαια που δεν είναι στο δικό μας χέρι και εμάς μας ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο προσωπικά δεν φοβάμαι με τίποτα.

Ο πρώτος στόχος της ομάδας έχει ήδη επιτευχθεί. Συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα με μια αξιοπρεπή ομάδα κι ο δεύτερος στόχος είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί μας στόχοι στη φετινή σεζόν και για εμάς θα είναι μεγάλη επιτυχία εάν θα παίξουμε πλέι οφ.

Είναι πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για τους νέους Έλληνες παίκτες να δείξουν την ποιότητα τους. Κι η ποιότητα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που αφορά και τους ξένους. Εάν ένας ξένος είναι χειρότερος από τον μικρό Έλληνα δεν έχει νόημα να παίζουν τέτοιο παίκτες στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Άρα στην ουσία είναι σημαντικό να έρχονται ξένοι παίκτες καλής ποιότητας οι οποίοι ανεβάζουν ακόμη πιο πολύ το συνολικό επίπεδο.

Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός γιατί μάζεψε τους πιο καλούς και έμπειρους παίκτες σε σχέση με τις άλλες ομάδες και φαίνεται πραγματικά ότι θα είναι το φαβορί. Όσον αφορά την έκπληξη του πρωταθλήματος, πιστεύω ακράδαντα ότι θα είμαστε εμείς ο Ηρακλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: