Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σαββίδη... ντροπή σου!!

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta και σχολιάζει τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με τα όσα γίνονται στον... θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Σαββίδη... ντροπή σου!
Διάβασα ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Ιβαν Σαββίδη στη συνέντευξη Τύπου. Το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ είπε μεταξύ άλλων:
Αν το χειμώνα, εμείς φέρουμε όλη την ομάδα της Μπαρτσελόνα στη Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι θα είμαστε στη δεύτερη θέση.
Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα έτοιμη. γιατί εμείς θα πρέπει να διαθέτουμε το επαγγελματικό επίπεδο πρώτης ομάδας, για να έχουμε αποτελέσματα και στο γήπεδο και έξω από αυτό. Για να μπορούμε να λύνουμε και άλλα ζητήματα γύρω από το γήπεδο, όλες αυτές τις δολοπλοκίες».
Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα και αιφνιδιάζομαι από αυτά που είπε ο Σαββίδης.

Διάβασα ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Ιβαν Σαββίδη στη συνέντευξη Τύπου. Το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ είπε μεταξύ άλλων:
«Αν το χειμώνα, εμείς φέρουμε όλη την ομάδα της Μπαρτσελόνα στη Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι θα είμαστε στη δεύτερη θέση.
Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα έτοιμη. γιατί εμείς θα πρέπει να διαθέτουμε το επαγγελματικό επίπεδο πρώτης ομάδας, για να έχουμε αποτελέσματα και στο γήπεδο και έξω από αυτό.
Για να μπορούμε να λύνουμε και άλλα ζητήματα γύρω από το γήπεδο, όλες αυτές τις δολοπλοκίες». Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα και αιφνιδιάζομαι από αυτά που είπε ο Σαββίδης.
Είναι δυνατόν να αμφισβητεί ότι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα κρίνεται καθαρά μέσα στα γήπεδα; Είναι δυνατόν να αμφισβητεί την κυριαρχία του μόνιμου πρωταθλητή και να λέει ότι ακόμα και την Μπαρτσελόνα να φέρει δεύτερη θα βγει;
Είναι δυνατόν να μιλάει για δολοπλοκίες εκτός γηπέδου; Είναι δυνατόν να μπαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αμφισβητεί άμεσα την αξιοκρατία, που επικρατεί σε αυτό;
Και διαβάζω και κάποια άλλα πράγματα που είπε. Διαβάστε και εσείς:
«Το σημερινό σύστημα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε δουλεύει υπέρ του ΠΑΟΚ. Δουλεύει εναντίον του ΠΑΟΚ
Θέλω ίσους όρους για όλες τις ομάδες και τους παίκτες. Δε θέλω να είμαι πρώτος στο σύστημα, αλλά η δεύτερη θέση με κάνει να αισθάνομαι δυσάρεστα» Σύστημα; Ποιο σύστημα; Υπάρχει σύστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Εδώ όποτε τολμάμε και γράφουμε για σύστημα που ευνοεί ΕΝΑΝ υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι αυτά είναι δικαιολογίες , για να καλύψει τις αδυναμίες του σήμερα ο Παναθηναϊκός , χθες ο ΠΑΟΚ , αύριο η ΑΕΚ και πάει λέγοντας... Ιβαν Σαββίδη ντροπή σου δεν στα είπανε καλά. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όταν δεν έχεις καλή ομάδα και σε αδικεί το σύστημα δεν έχεις δικαίωμα να το λες. Σου απαντάνε: «Κοίτα τα χάλια σου και μην ασχολείσαι με την διαιτησία».
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο μόνιμος πρωταθλητής τα τελευταία 16 χρόνια τα έχει πάρει... ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ όλα τα πρωταθλήματα. Και όχι μόνο τα έχει πάρει... ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ, αλλά είναι και... ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ από στο σύστημα, που ευνοεί τις ομάδες που έχουν πάρει είτε δύο πρωταθλήματα στα 16 (Παναθηναϊκός), είτε κανένα(ΠΑΟΚ, ΑΕΚ). Ιβάν Σαββίδη που πας να μπλέξεις;

πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: