Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τα άπλυτα στη φόρα…

Πριν μερικές μέρες μίλησε ο Μαύρος κατά πάντων. Τώρα τα έχωσε ο Τσιάρτας προς πολλές κατευθύνσεις. Την ίδια ώρα αφήνονται μπηχτές για διάφορους στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Τι σημαίνουν αυτά με λίγα λόγια;

Τα άπλυτα στη φόρα…
Ο ένας κατηγορεί τον άλλον και όλοι μαζί τους υπόλοιπους. Αυτά που γίνονται στην ΑΕΚ είναι απίστευτα. Δεν εξετάζουμε τώρα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Αυτό που λέμε είναι ότι ο καθένας μιλάει κάθε τρεις και λίγο για το δικό του "δίκιο" και ρίχνει το φταίξιμο σε άλλους. Κι όλοι κάνουν το ίδιο!!!
Κι όλα αυτά ενώ η ΑΕΚ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με ρόστερ κάτω του μετρίου, με καινούργιο προπονητή και χωρίς σεντ στο ταμείο.
Μήπως θα ήταν καλύτερο όλοι μαζί, σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκει ο καθένας, να σταματήσουν για λίγο έτσι ώστε η ομάδα να δουλέψει για λίγο απερίσπαστη με τον Λίνεν;
Το ότι η ΑΕΚ είναι καμένη γη είναι κάτι που όλοι το έχουν καταλάβει. Και ότι φταίνε πολλοί, επίσης το έχουν αντιληφθεί άπαντες. Ας σωπάσουν, όμως, όλοι μαζί, μήπως και τελικά η ΑΕΚ μπορέσει να σωθεί από τον υποβιβασμό. Αυτό προέχει. Τα υπόλοιπα άπλυτα ας τα βγάλει ο καθένας για τους άλλους μετά το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: