Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

«Θέλαμε νίκη έστω και με έναν πόντο»

«Θέλαμε νίκη έστω και με έναν πόντο»
Σε μία πιεστική και δύσκολη πρεμιέρα Ευρωλίγκας, το ζητούμενο είναι η νίκη και σε αυτό στάθηκε ιδιαίτερα ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Κάχα Λαμποράλ. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του λόγω της έλλειψης επίσημων αγώνων ενώ σημείωσε την ανάγκη να μπει σε ρυθμό ο Έισι Λο που προέρχεται από τραυματισμό.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Έγινε αυτό που περιμέναμε… Δηλαδή, δεν είχαμε συνεχόμενα καλή απόδοση, δεν είχαμε ρυθμό και το ξέραμε. Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε ένα καλάθι στην έδρα της σήμερα. Υπάρχει μεγάλη πίεση. Οι προσδοκίες για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλες», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών και πρόσθεσε:

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με φάουλ και περάσαμε στο ματς νωρίς παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι. Όπως έγινε με τον Λο που ήταν εκτός ένα μήνα. Αλλά έχω την αίσθηση ότι κάθε παιχνίδι και προπόνηση θα μας κάνει καλύτερους. Στην ανάλυση που θα κάνουμε, θα δούμε τι κάναμε καλά. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να ετοιμάσουμε τον Λο ώστε να παίζει περισσότερο. Επιλέξαμε σήμερα μία συγκεκριμένη άμυνα με πολλές αλλαγές για να αποφύγουμε το παιχνίδι της Κάχα με διεισδύσεις και πολλές πάσες. Αλλάζαμε στα σκριν, κόψαμε την κυκλοφορία τους. Κερδίσαμε σχετικά άνετα αλλά φάνηκε ότι ήμασταν σήμερα πολύ πιεσμένοι. Η Κάχα είχε παίξει πολλά επίσημα ματς και σίγουρα είναι πιο έτοιμη. Εμείς είχαμε αυτό μειονέκτημα αλλά ήταν γνωστό. Θέλαμε νίκη έστω και με έναν πόντο και αυτό έγινε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: