Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συγκρατημένη αισιοδοξία...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρώτος κύκλος επαφών της τετραμελούς αντιπροσωπείας του Αρη με τους επιτελείς του Υπυργείου Οικονομικών με θέμα τη συμμετοχή του Δημοσίου στη διαδικασία εξυγίανσης της ΠΑΕ μέσω της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Συγκρατημένη αισιοδοξία...
Οι κ.κ ΖΑμπέτας, Κατσιαούνης, Γρόλλιος και Αργυριάδης είχαν μια πρώτη κουβέντα με ανθρώπους που καταλαμβάνουν καίρια πόστα στο Υπουργείο καθώς και τη Διευθύντρια του του τμήματος εσόδων, και εξέθεσαν την κατάσταση αλλά και γιατί είναι απαραίτητη η συναίνεση του Δημοσίου που άλλωστε αποτελεί περίπου το 55% των πιστωτών.
Οι τέσσερις άνδρες δεν θέλησαν να πουν πολλά μετά το τέλος της συνάντησης και αρκέστηκαν να μεταφέρουν προς τα έξω ότι εισέπραξαν μια καταρχήν θετική διάθεση στο αίτημά τους και τους δόθηκαν κατευθύνσεις για τις επόμενες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβεί το νομικό τμήμα που ασχολείται με την υπόθεση.
Στον μήνα που ακολουθεί μέχρι την εκδίκαση της αίτησης του ΑΡΗ στο Πρωτοδικείο για υπαγωγή στο άρθρο 99 θα γίνουν κι άλλες επαφές και την επόμενη εβδομάδα θα επιδιωχθεί μια συνάντηση και με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη με την προυπόθεση ότι θα έχει αποχωρήσει από την Αθήνα η Τρόικα.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: