Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Όλα έτοιμα!!

Η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να ξεκινήσει στις 11.30 στο Βελλίδειο και σε αυτή εκτός από τους αθλητικούς ρεπόρτερ θα παραστούν σίγουρα και πολιτικοί αφού υπάρχει ενδιαφέρον και για τις επιχειρηματικές βλέψεις του κ. Σαββίδη γύρω από πολλά ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Β. Ελλάδα.
Όλα έτοιμα
Στη συνέντευξη, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιοι θα βρίσκονται στο πάνελ. Σίγουρα, θα βρίσκεται ο συντονιστής κ. Θανάσης Αυγερινός, ενώ υπάρχει μία φημολογία πως θα βρίσκονται και οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Δώνης. Ουσιαστικά και οι δύο έχουν κληθεί να βρίσκονται στον χώρο, αλλά κανένας δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως θα καθίσουν στο πάνελ.
Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει αρκετές επαφές με το επιτελείο του για το πώς θα κινηθεί, ενώ ο ίδιος έχει στο μυαλό του αυτά που θέλει να περάσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Το απόγευμα στις 17.00, ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται στο PAOK Sports Arena, το οποίο θέλει να είναι γεμάτο από κόσμο. Μέσα σε αυτή τη λογική, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε περισσότερα από 20 χιλιάδες sms που έχει στη βάση δεδομένων της, καλώντας το κοινό να βρίσκεται εκεί.
«Ο Ιβάν Σαββίδης σε περιμένει στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12/10/2012 και ώρα 17.00 στο PAOK Sports Arena» αναφέρει το μήνυμα που στάλθηκε.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: