Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κεντίρα: «Να παίξουμε όπως και στο Euro»

Κεντίρα: «Να παίξουμε όπως και στο Euro»
Να θυμηθούν το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στο περασμένο Euro, ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών με Ιρλανδία και Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, ζήτησε, μέσω δηλώσεών του, στους συμπαίκτες του στην εθνική Γερμανίας, ο Σάμι Κεντίρα.

Εκτός αυτού, ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε και στα σχόλια περί χαλαρότητας που επικρατούσε στις τάξεις των «πάντσερ» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με συνέπεια, όμως έτσι έχουμε χάσει άλλα συστατικά του παιχνιδιού μας. Έχουμε ξεχάσει μικρές λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν στον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Ωστόσο, πρέπει να παρουσιαστούμε και πάλι όπως ήμασταν στο Euro που πέρασε, όπου παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο», είπε ο Κεντίρα.

Μάλιστα, ο αμυντικός μέσος σχολίασε και τις δηλώσεις του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, ο οποίος το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχε ασκήσει κριτική στον τεχνικό των «πάντσερ», Γιόακιμ Λεβ, που άφησε τους παίκτες των «πάντσερ» να επισκεφτούν γκραν πρι της F1 κατά τη διάρκεια του Euro.

«Δεν θα πρέπει να αφήσουμε την πολυτέλεια, τις δραστηριότητες αναψυχής ή τους χορηγούς μας να μας οδηγήσουν στην τρέλα. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και η εθνική ομάδα δεν πρέπει να είναι μία "φυλακή", στην οποία θα βρισκόμαστε "κλειδωμένοι". Αν κάποιος ποδοσφαιριστής παραμείνει σε ένα ξενοδοχείο για τέσσερις εβδομάδες κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου τουρνουά, δεν νομίζω πως θα βοηθήσει τον παίκτη να έχει καλύτερη απόδοση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: