Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Παρουσίαση της ομάδας, αλλά στο επίκεντρο ο Κοντομηνάς!!

Εκτός από την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, όσον αφορά τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, μεγάλη μέρα ήταν η σημερινή και για τον μπασκετικό, καθώς η ΚΑΕ παρουσίασε την φετινή ομάδα υπό το βλέμμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του μεγάλου χορηγού της φετινής ομάδας έλαβε και μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και με τον άσο στην πλάτη.

Στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδέα, μια ιστορία μια ομάδα με παρελθόν. Θέλουμε να βοηθήσουμε στο μέλλον. Με τις εγκαταστάσεις που έχει η ομάδα, την ηγεσία του διοικητικά και τον κόσμο του, μπορεί να πάρει πρωταθλήματα και εντός και εκτός Ελλάδας. Η ομάδα μπάσκετ που έχει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, εύχομαι να κατακτήσει έπαθλα εδώ και εξωτερικό και να μας κάνει περήφανους. Εμείς θα βοηθήσουμε, να είστε σίγουροι γι΄αυτό. Μιλάω με τον Πρέλεβιτς για το πως θα χτίσουμε την σχέση με τις εταιρίες μου. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει τα έπαθλα που πρέπει. Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε ο Πρέλεβιτς, θέλω με όλη μου την δύναμη να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι καλή επιτυχία και το μέλλον θα είναι λαμπρό».


Ο Μπάνε Πρέλεβιτς από την πλευρά του είπε:: «Για εμάς η ομάδα που έχουμε είναι η καλύτερη που υπάρχει. θα είμαστε κοντά της. Ευχαριστώ τον κ. Κοντομηνά γιατί οι χορηγίες του μας κρατάνε ζωντανούς».

Και πρόσθεσε: «Στις διοικητικές θέσεις είναι πολύ πιο δύσκολα. Δεν μπορώ να δώσω αγωνιστικό όραμα στην ομάδα, πρέπει να το δώσει κάποιος άλλος και να περιμένουμε».

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στάθηκε στην εξυγίανση που πρέπει να γίνει υπογραμμίζοντας πως: «Βρισκόμαστε στην χειρότερη εποχή και για την χώρα και την πιο δύσκολη εποχή για τον ΠΑΟΚ. Κάνουμε ένα τεράστιο αγώνα να μείνει η ομάδα ζωντανή. Στόχος είναι η εξυγίανση και η πιο ανταγωνιστική ομάδα. Θα μείνουμε πιστοί στην εξυγίανση. Είναι ο μόνος δρόμος για να έρθει κάποιος επενδυτής και να την οδηγήσει στην πρώτη θέση. Για μένα έχουμε το καλύτερο τμήμα μάρκετινγκ, έχουμε μια μεγάλη χορηγία φέτος και πολλές ακόμη εταιρίες, οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαλέλη που μας έφερε κοντά στον κ. Κοντομηνά, ο οποίος μας βοήθησε με μια μεγάλη χορηγία. Θέλω να τον ευχαριστήσω τον κ. Κοντομηνά και θέλω να του πω ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Μέσα από αυτή την χορηγία θα προχωρήσουμε και άλλα πράγματα, αυτή είναι η ευχή μου».

Εκτός των παικτών και τον διοικητικών παραγόντων μίλησε και ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος σχολίασε τον οικονομικό σχεδιασμό κάτω από τον οποίο στήθηκε το φετινό ρόστερ, αλλά και την στήριξη του κόσμου η οποία είναι απαραίτητη: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη να βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να κάνεις τους παίκτες του να είναι αντάξιοι της ομάδας, αλλά και να έχουν την συμπεριφορά που αρμόζει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Με τα οικονομικά δεδομένα που είχαμε το καλοκαίρι προσπαθήσαμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, προσπαθήσαμε να είναι ανταγωνιστική. Χρειάζεται, όμως, υπομονή από τον κόσμο. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει αποτελέσματα, το ίδιο ζητάμε και εμείς, αλλά θέλει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα. Νομίζω γίνεται καλή προσπάθεια και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: