Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Νίνης: «Πολύ δύσκολα και τα δύο παιχνίδια»

Νίνης: «Πολύ δύσκολα και τα δύο παιχνίδια»
Μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή της Εθνικής με την Βοσνία αρχικά και τη Σλοβακία στη συνέχεια, όπως τόνισε ο Σωτήρης Νίνης.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Πάρμα ξεκαθάρισε ότι τόσο η Ελλάδα, όσο και οι προσεχείς αντίπαλοί μας την Παρασκευή είναι φαβορί για την απευθείας πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στην κρητική που του έγινε για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λιθουανία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης στην κάμερα της NOVA:

Για την κρητική που δέχτηκε για τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την Λιθουανία:
«Νομίζω ότι δεν είπα κάτι κακό. Νομίζω ότι όλοι τα ξέρουν αυτά που είπα, απλώς κάποιοι δεν ήθελαν να τα πουν γιατί είχαν συμφέρον θα έλεγα από αυτό και δεν τους νοιάζει πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Δεν είπα κάτι το οποίο είναι ψέματα, ούτε θεωρώ ότι προκάλεσα. Αυτή ήταν η γνώμη μου και την είπα. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής, εγώ τα έχω ζήσει στην Ελλάδα καλύτερα από όλους και όχι οι δημοσιογράφοι που γράφουν διάφορα. Δεν παίζουν αυτοί στους αγωνιστικούς χώρους, εμείς παίζουμε και όπως και εγώ και οι συμπαίκτες μου συμφωνούμε σε όλα αυτά που είπα οπότε δεν νομίζω ότι παρεξηγήθηκα για κάτι».

Για τα παιχνίδια με τη Βοσνία και τη Σλοβακία:
«Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως δεν νομίζω ότι θα κριθεί η πρόκριση με αυτά τα δύο ματς αλλά είναι σίγουρα πολύ σημαντικά. Αν πάρουμε δύο θετικά αποτελέσματα θα είναι ότι καλύτερο για τη συνέχεια αλλά άμα δεν τα καταφέρουμε δεν νομίζω χάθηκε η πρόκριση».

Για την έως τώρα πορεία της Βοσνίας:
«Είναι εξίσου πολύ δυνατή ομάδα αλλά πιστεύω ότι τα φαβορί είμαστε εμείς και η Βοσνία και όχι μόνο εκείνη. Η ισοπαλία δεν νομίζω ότι είναι κακό αποτέλεσμα για εμάς γιατί το ίδιο αποτέλεσμα είχαμε και εμείς στα προκριματικά με την Κροατία. Σίγουρα εμείς δεν θα πάμε για την ισοπαλία αλλά για τη νίκη. Από εκεί και πέρα ότι περισσότερο πάρουμε εκτός από την ήττα θα είναι καλό για εμάς».

Για τους Μισίμοβιτς και Ιμπίσεβιτς:
«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν οδηγίες προς αυτούς τους παίκτες. Υπάρχουν ομαδικές οδηγίες που απευθύνονται στη δικιά μας ομάδα και στο πως θα παίζουμε εμείς καλύτερα».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στην Πάρμα:
«Είμαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω πολύ χαρούμενος, πολύ ευχαριστημένος και σιγά σιγά αποκτάω αυτοπεποίθηση και μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού, την νοοτροπία και όλα τα σχετικά που πρέπει να γνωρίζει κάποιος όταν μετακομίσει σε μία ξένη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: