Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Απεργία στον Πανιώνιο

Σε απεργία κατεβαίνουν φυσιοθεραπευτές και φροντιστές στον Πανιώνιο, καθώς η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει για πληρωμές. Οσοι πήγαν στην τράπεζα την Παρασκευή δεν είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να έχει αυξηθεί και έτσι πήραν την απόφαση να κάνουν απεργία από το Σάββατο.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η προπόνηση του Σαββάτο, ενώ αν και τη Δευτέρα δεν μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς τους, τότε οι... κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε κανονίσει ρεπό για την Κυριακή, ωστόσο πλέον είναι υποχρεωμένος να αφήσει τους παίκτες του δύο μέρες ελεύθερους και να περιμένει τη Δευτέρα για να δει αν θα τους γυμνάσει κανονικά.

Φροντιστές και φυσιοθεραπευτές ενημέρωσαν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τη κίνησή τους μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» να τους κατανοεί πλήρως, όπως και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλο αυτό το διάστημα.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρος Κουτλίδης μιλώντας στο Novasports.gr τόνισε για το συγκεκριμένο θέμα: «Μου προκαλεί απορία η αργοπορία του ΟΠΑΠ στην καταβολή της δόσης προς τον Πανιώνιο για τη μεταξύ μας συμφωνία. Απορία που γίνετε εντονότερη όταν έχει γίνει γνωστό πως ο ΟΠΑΠ έχει προκαταβάλει χρήματα-δόσεις σε άλλες ομάδες διευκολύνοντας την λειτουργία τους. Περιμένουμε να καταβληθεί η δόση εδώ και 20 ημέρες, κάτι που δεν έχει γίνει με τον ΟΠΑΠ να προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί δυσλειτουργία στον σύλλογό μας».

Από την πλευρά του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, η καθυστέρηση καταβολής της δόσης στην ΠΑΕ Πανιώνιος είναι θέμα εσωτερικών τυπικών διαδικασιών (όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες) και πως σύντομα τα χρήματα (από τη συγκεκριμένη δόση) θα βρίσκονται στη διάθεση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: