Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

"Κοντός και μικρός σε όλα του ο Κούγιας"!

Φωτιά και... λάβρα ήταν ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, που απάντησε στις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια και τόνισε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για έναν πρωταγωνιστή θεάτρου σκιών...
"Κοντός και μικρός σε όλα του ο Κούγιας"!
Αναλυτικά η δήλωση του ενός εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα
Έχει καταντήσει κωμωδία η ιστορία αυτή. Δεν έχει τίποτε να προσθέσει ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών. Τι μπορεί πλέον να πει ο εξειδικευμένος λασπολόγος; Τι να πει και πόσο πείθει ο κοντός και μικρός σε όλα του; Τι θα μπορούσε να πει κάποιος με πέντε εκατοστά σόλες για να φαίνεται μέτριος; Όσο και να προσπαθήσει πετώντας λάσπη δεν θα καταφέρει ποτέ να αμαυρώσει τον Αστέρα και τη διοίκηση του.
Μια ομάδα πεντακάθαρη, από τις λίγες στην Ελλάδα, που δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτε. Μια ομάδα που δεν φοβάται κανέναν και τίποτε. Ζηλεύει που δεν μπορεί να κάνει αυτά που κατάφερε σε λίγο χρόνο ο Αστέρας. Δεν είναι όμως ικανός! Προσπαθεί, λοιπόν, την ανοησία του και την ανικανότητά του να την καλύψει με τη λάσπη. Σ' εμάς, όμως, αυτά δεν περνάνε. Εμείς ούτε τον σεβόμαστε, ούτε τον υπολογίζουμε.
Μιλάει αυτός!!! Ο μοναδικός πρόεδρος ομάδας που έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για δωροδοκία. Διαπιστώνει κανείς με ξεχωριστή ευκολία ότι ο άνθρωπος παρουσιάζει συμπτώματα γεροντικής άνοιας, αφού μιλάει ως πρόεδρος ομάδας που δωροδόκησε αντίπαλο σωματείο και η δυστυχής ομάδα που προεδρεύει ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς!!!
Λησμονεί ο γέροντας ότι δεν έχει ούτε καν την ιδιότητα του προέδρου, ούτε μπορεί να εμφανίζεται στο μετοχολόγιο της ομάδας του λόγω των παρανομιών που διέπραξε. Ας κοιτάξει την καμπούρα του και μετά ας πετάξει λάσπη σε άλλους. Σίγουρα πλέον το άτομο, έχει πάρει προσωπικά το θέμα της διασκέδασης του ελληνικού λαού στις δύσκολες στιγμές του μνημονίου. Ο εγγύς της συνταξιοδότησης του νεανίζοντα γέροντα των 63 Μαΐων, προσπαθεί να διατηρείται στην επικαιρότητα όπως το μπαγιάτικο ψάρι στον πάγο.
Χωρίς να υπολογίζει κανένα κόστος. Έστω και αν μιμείται μαϊμούδες πηδώντας μάντρες που οι πόρτες τους είναι ανοιχτές. Έστω και αν καθυβρίζει και προσβάλλει έντιμους δικαστές. Έστω και αν βγαίνει στα κανάλια για να αναφέρει ότι η γυναίκα του τον κεράτωσε. Έστω και αν η γυναίκα του και ο εραστής της τον έδειραν, όπως ο ίδιος έχει ένορκα δηλώσει.
Πόσο αδίστακτος και επιπόλαιος μπορεί να είναι άραγε; Είναι κρίμα πάντως που ένας κοντός γυρολόγος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πρόεδρος μιας ιστορικής ομάδας, όπως η Παναχαϊκή. Μιας ομάδας που εκπροσωπεί την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Σίγουρα στην Πάτρα, με την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του Καρνάβαλου, θα βρεθεί τόπος να ενταχθεί το απίθανο γεροντάκι.
Εσχάτως μάλιστα ο κοντός γέροντας, δεν βρίζει πια ως άτομο, αλλά βρίζει βάζοντας μπροστά την Παναχαϊκή και δεν δίνει δεκάρα για τις συνέπειες που θα έχει η ομάδα του. Ίσως είχε δίκιο η γυναίκα του, η οποία κάτι παραπάνω από μένα γνώριζε, όταν τον έδερνε ο εραστής της και αυτή φώναζε: "σκοτώστε τον τον π@ύστ!" και στη συνέχεια τον χαρακτήρισε κότα, όπως ο ίδιος διατεινόταν στα κανάλια. Είναι κρίμα που αυτή η ομάδα σέρνεται από γηραλέο ποδοσφαιρογυρολόγο επαγγελματία παραγοντίσκο και συκοφάντη.
Να διοικείται από τον απίθανο υβριστή, μια ομάδα που πάλευε πέρυσι στα πλέι οφ για να βγει στη Σούπερ Λιγκ με τρία χωριά και κατάφερε να μείνει τέταρτη στους τέσσερις!!! Πως άραγε ανέχεται η Πάτρα, και ειδικότερα η ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής, να έχει πρόεδρο τον μοναδικό η εν πάση περιπτώσει έναν από τους λιγοστούς προστατευόμενους μάρτυρες στην Ελλάδα, όπως ο ίδιος δηλώνει.
Θυμίζω ότι στην κατοχή, οι Γερμανοί για να προστατεύουν και να μη γνωρίζει ο κόσμος τους καταδότες που πρόδιδαν τους αντιστασιακούς, τους φορούσαν κουκούλα. Από εκεί προφανώς σέρνει τις ρίζες του το σλόγκαν αγαπούλα την κουκούλα. Ελπίζω η Παναχαϊκή, αυτός ο ποδοσφαιρικός κολοσσός του Δαβουρλή και του Μιχαλόπουλου, που μεσουρανούσε και πρωταγωνιστούσε στην Α' Εθνική για δεκαετίες, να ανέβει ψηλά και να αφήσει στην άκρη τους μέτριους και τους κοντούς. Το λαμόγιο που τη στιγμάτισε με δωροδοκία και ποινικές καταδίκες.
Υ.Γ. Και κάτι ακόμα για τον μικρό Αλέξη: Με μένα που έμπλεξε δεν θα ξεμπλέξει εύκολα. Οι άλλοι που ασύστολα κατηγορεί ίσως τον φοβούνται. Εγώ όχι. Εγώ τον βλέπω όπως ακριβώς είναι. Όπως τον έβλεπε και τον αποκαλούσε η σύζυγος του. Σίγουρα αυτή τον γνώριζε καλά. Σίγουρα καλύτερα από μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: