Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«Το ίδιο δύσκολα με την Ισπανία»

«Το ίδιο δύσκολα με την Ισπανία»
Η φιλική ήττα από την Ιαπωνία για την εθνική Γαλλίας δεν κάνει πιο δύσκολη την προσεχή μεγάλη αναμέτρηση με την Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, σύμφωνα με τον Μαμαντού Σακχό.

Οι «μπλε» γνώρισαν αναπάντεχη φιλική ήττα από την Ιαπωνία με 1-0 στο «Σταντ ντε Φρανς», αλλά ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπερδεύει αυτό το αποτέλεσμα με τον αγώνα κόντρα στην Ισπανία την προσεχή Τρίτη στο «Βιθέντε Καλντερόν».

«Γιατί είναι μια επιχείρηση κομάντος; Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το ξέρουμε αυτό. Θα χρειαστεί να αναδιοργανωθούμε και να ετοιμαστούμε ψυχολογικά», τόνισε ο διεθνής αμυντικός μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και πρόσθεσε:

«Δε θα είναι εύκολο να ξεχάσουμε αυτή την ήττα εν όψει της Ισπανίας. Είναι αναγκαίο να αντιδράσουμε άμεσα και να προβληματιστούμε για τα λάθη μας.

Πληροφορήθηκα ότι η Ισπανία κέρδισε, μπράβο τους. Αλλά δε μας ενδιαφέρει. Μπορούν να σκοράρουν 4 ή 10 γκολ, αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά τους ίδιους. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στους δικούς μας στόχους
».



πηγή: sport-fm.gr
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: