Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Τι θα γινόταν αν παίρναμε εμείς τέτοιο πέναλτι;»

«Τι θα γινόταν αν παίρναμε εμείς τέτοιο πέναλτι;»
Ιδιαίτερα ειρωνικός και με εμφανή τον εκνευρισμό του εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του αγώνα της Γιουβέντους με τη Μίλαν ο Άντζελο Αλέσιο. Ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε σχολίασε με καυστικό τρόπο το πέναλτι που δόθηκε στους αντιπάλους του, αλλά παραδέχτηκε πως η «Μεγάλη Κυρία» δεν έκανε εμφάνιση ανάλογης των δυνατοτήτων της και ηττήθηκε δίκαια με 1-0.

Οι ομάδες του Μιλάνου δεν της… πάνε με τίποτα. Η Γιουβέντους έχασε το μεγάλο σερί των 49 αήττητων αγώνων από την Ίντερ, η οποία την κέρδισε με 3-1 μέσα στο Τορίνο και γνώρισε άλλη μία ήττα, τη δεύτερη μέσα σε 4 αγώνες, από τη Μίλαν, χάνοντας 1-0 στο Σαν Σίρο. Μια ήττα που, όμως, είναι πολύ διαφορετική, αφού προήλθε από μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Ριτσόλι, ο οποίος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι στους «ροσονέρι».

Το γεγονός αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον βοηθό του Αντόνιο Κόντε, Άντζελο Αλέσιο, ο οποίος μετά το ματς έκανε ένα καυστικό σχόλιο. «Αν αυτό το πέναλτι δινόταν σε μας, ούτε που τολμώ να φανταστώ αυτά που θα ακολουθούσαν. Τόσο στο γήπεδο, όσο και στα Μέσα Ενημέρωσης», είπε με παράπονο ο Αλέσιο.

Η ομάδας σας, ωστόσο, φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Συμφωνείτε; «Το έλεγα πάντα. Η Γιουβέντους πρέπει να παίζει ως ομάδα. Αν δεν το κάνει, θα χάνει. Σήμερα δεν παίξαμε ως ομάδα και χάσαμε από μια σπουδαία αντίπαλο. Με τέτοια απόδοση, είναι λογικό να μην παίρνεις αποτέλεσμα», παραδέχτηκε ο βοηθός του Κόντε.

Ο Κουαλιαρέλα σας είπε κάτι τη στιγμή της αντικατάστασής του. «Ορκίζομαι πως δεν άκουσα τίποτα. Η ένταση του αγώνα ήταν τέτοια που σκεφτόμουν άλλα πράγματα και δεν πρόσεξα αν είπε κάτι ο παίκτης», υπογράμμισε ο Aλέσιο, αποφεύγοντας να τροφοδοτήσει τα… κουτσομπολιά.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: