Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Λουσέρο: «Ο Δερμιτζάκης μας πέρασε γρήγορα τη φιλοσοφία του»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Αντριάν Λουσέρο, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Πανθρακικό, τον Δερμιτζάκη και τους στόχους της ομάδας.


Για την εικόνα του Πανθρακικού:

«Έχουν αλλάξει πολλά τελευταία στην ομάδα, είμαστε πλέον πιο συγκεντρωμένοι, η άμυνα δουλεύει καλύτερα και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τις οδηγίες που τους δίνει ο Δερμιτζάκης:

«Μας έχει πει να είναι πιο κοντά οι γραμμές μας και στην άμυνα και στο κέντρο και να κρατάμε ψηλά την άμυνα ώστε να βγάζουμε ευκολότερα αντεπιθέσεις. Ο νέος προπονητής μας πέρασε γρήγορα τη φιλοσοφία του. Αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ. Επίσης ο προπονητής είναι και ο βασικός "υπαίτιος" της καλής ψυχολογίας που έχει η ομάδα τελευταία».


Για τις πολλές τελικές για γκολ που δεν αποδίδουν πάντα και το στόχο της ομάδας τόνισε:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε στην επίθεση. Αυτό είναι κάτι που κοιτά και ο προπονητής. Βασικός στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία γι? αυτό και προσπαθούμε να κρατάμε το "μηδέν" στην άμυνα και να πετυχαίνουμε γκολ. ίσως όχι πολλά, όσα χρειαζόμαστε για το θετικό αποτέλεσμα. Χθες δε μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος που δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση ώστε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ».

Για το αν μπορεί ο Πανθρακικός να κερδίσει και άλλα πράγματα εκτός από την παραμονή:

«Σαφώς και μπορούμε να διεκδικήσουμε και αλλά πράγματα. Αλλά το βασικό είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, γι? αυτό το λόγο βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Αν προκύψει κάτι καλύτερο δε θα πούμε όχι αλλά ο βασικός στόχος είναι να είμαστε και τους χρόνου στην Superleague».


Για την προσαρμογή του στον Πανθρακικό:

«Στην αρχή και για εμένα και για τους υπόλοιπους ξένους στην ομάδα ήταν δύσκολη η προσαρμογή μας γιατί ήταν πολλοί καινούργιοι παίκτες στην ομάδα. Τώρα έχουμε βρει τα πατήματά μας και προσωπικά αισθάνομαι πολύ άνετα στην Κομοτηνή και στην Ελλάδα. Περνάω ωραία εδώ. Ίσως όμως του χρόνου να ήθελα να αγωνιστώ σε μια άλλη ομάδα της Ελλάδας είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ομάδα της Superleague που του έχει κάνει περισσότερο εντύπωση φέτος:

«Η ομάδα που μου έκανε εντύπωση είναι ο Ολυμπιακός γιατί έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες του πρωταθλήματος. Επίσης κάτι άλλο με εντυπωσίασε στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι το ότι μια ομάδα που βρίσκεται στη 2η, 3η θέση μπορεί να χάσει από μια ομάδα των τελευταίων θέσεων».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: