Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Να τι έγινε στο ΟΑΚΑ»

«Να τι έγινε στο ΟΑΚΑ»
Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι η φιλοξενία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας προς τα μέλη του Ολυμπιακού ήταν ιδανική. Στο... λιμάνι όμως δεν έχουν τέτοια εικόνα καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία και περιστατικά τα οποία πιστεύουν ότι θα έπρεπε να έχουν αποφευχθεί στο πλαίσιο της "ιδανικής φιλοξενίας".

Μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού τα οποία χθες ήταν στο ΟΑΚΑ υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα άρχισαν πριν καν φτάσει η αποστολή με τους παίκτες στο στάδιο.

Το πρώτο σημείο για το οποίο διαμαρτύρονται οι ερυθρόλευκοι έχει να κάνει με το μπουθ που είχαν επιλέξει οι άνθρωποι του τριφυλλιού να δώσουν. Όπως υποστηρίζουν πρόκειται για το 25A, δηλαδή αυτό που είναι δίπλα στους οπαδούς που βρίσκονται στα καθίσματα των επισήμων. Χρειάστηκε η αντίδραση των μελών των ερυθρολεύκων και τελικά η απόφαση του παρατηρητή για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή και να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των ερυθρολεύκων.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν, ότι οπαδοί ήταν κοντά στο μπουθ και έβριζαν τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής. Μάλιστα ο αριθμός τους , υποστηρίζουν, έγινε μεγαλύτερος μετά το τέλος του αγώνα και έβριζαν τους ανθρώπους των Πειραιωτών, χωρίς να υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να ηρεμήσει την κατάσταση.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο κ.Παναγόπουλος και σεκιούριτι απαγόρευσαν την πορεία των ανθρώπων του Ολυμπιακού προς τα αποδυτήρια της ομάδας κάτι που τους υποχρέωνε να κατευθυνθούν με άλλο τρόπο που θα τους έφερνε πιθανότατα μπροστά σε οπαδούς του τριφυλλιού.

Μάλιστα όπως λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, κάποιοι σεκιούριτι άρχισαν να σπρώχνουν μέχρι, τα πάντα να τακτοποιηθούν με παρέμβαση του παρατηρητή. Αυτός έστειλε τους ανθρώπους της αποστολής των Πειραιωτών από την μικτή ζώνη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: