Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Θ. Γιαννακόπουλος: «Η οικογένεια είναι πάντα ενωμένη»

Θ. Γιαννακόπουλος: «Η οικογένεια είναι πάντα ενωμένη»
«Η ισχύς εν τη ενώσει».

Πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται η οικογένεια Γιαννακόπουλου, όπως τόνισε ο Θανάσης κατά την αποχώρησή του από τα «Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2012».

«Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορές, έτσι και σε εμάς», τόνισε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του τριφυλλιού.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Να είναι καλά εύχομαι. Θέλω να είναι καλά και να θυμόμαστε κάτι, μπορεί να υπήρχε μια ενδοοικογενειακής διαφορά, αλλά πάντα οι Γιαννακοπουλαίοι είναι μαζεμένοι. Ξεκίνησαν από το μηδέν κι έγιναν αυτοί που έγιναν, γιατί ήταν η ισχύς εν την ενώσει. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορές. Έτσι και σε εμάς».

Για το αν συνεχίζει η οικογένεια στο μπάσκετ: «Βεβαίως και συνεχίζει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ερώτηση. Είναι αυτονόητο για εμάς ότι συνεχίζουμε. Άλλωστε αυτό έχει δείξει η πολύχρονη ιστορία μέχρι και σήμερα».

Για τις επιπτώσεις που έχει η κρίση: «Κοίταξε φίλε μου να θυμάσαι. Όταν είσαι άνθρωπος θα πρέπει να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο. Όταν υπάρχει μεγάλη δυσκολία και δυσχέρεια στον ελληνικό λαό, εμείς δεν μπορούμε να αποτελούμε εξαίρεση. Είμαστε υποχρεωμένοι τους ανθρώπους που έχουμε στην δουλειά μας και είναι γύρω στους 1200, πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε αυτούς και να κάνουμε πρώτα βήματα και όχι άλματα. Έχουμε τυπική, ηθική και ουσιαστική υποχρέωση οι άνθρωποι που τρώνε ψωμί από τα χέρια μας να συνεχίσουν να το κάνουν για όσο μεγαλύτερο διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: