Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Βενγκέρ: «Να ανέβει η Άρσεναλ»

Βενγκέρ: «Να ανέβει η Άρσεναλ»
Αισιόδοξος ότι η Άρσεναλ μπορεί να καλύψει το βαθμολογικό κενό από την τρίτη θέση, στην οποία βρίσκεται η Τσέλσι, είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός έκανε τον… απολογισμό της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου στην Premier League, τονίζοντας ότι με δουλειά και σκληρή προπόνηση οι «κανονιέρηδες» μπορούν να διεκδικήσουν μια υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα.

«Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ήταν υψηλού επιπέδου και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Η Σίτι ξεκίνησε πολύ δυναμικά, αλλά η Γιουνάιτεντ ήταν τελικά αυτή που κατάφερε τη νίκη. Οι υπόλοιποι αγώνες παρουσίασαν αρκετό ενδιαφέρον. Όταν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, διεκδικείς όλο και περισσότερα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς», σημείωσε αρχικά ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», για να καταλήξει στη συνέχεια:

«Δεν είμαστε πολύ μακριά από τις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμη τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε της Γουέστ Μπρομ, με σκορ 2-0 για την 16η αγωνιστική, βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: