Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Γινόμαστε ομάδα»

«Γινόμαστε ομάδα»
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία χωρίς γκολ που απέσπασε η ομάδα του από τη Λάτσιο ήταν ο Στέφανο Πιόλι. Μετά τη λήξη του αγώνα που ολοκλήρωσε την 16η αγωνιστική του Καμπιονάτο, ο προπονητής της Μπολόνια παραδέχτηκε πως η βαθμολογική θέση των «ροσομπλού» είναι δύσκολη, αλλά με την απόδοσή της κόντρα στη Λάτσιο απέδειξε πως αρχίζει να συμπεριφέρεται ως πραγματική ομάδα.

Μετά την 15η αγωνιστική, η Μπολόνια βρισκόταν στην 3η θέση από το τέλος, ισοβαθμώντας με την Παλέρμο, την Τορίνο και την Πεσκάρα. Χρειαζόταν, συνεπώς, βαθμούς, για να μπορέσει να ξεφύγει, κάπως, από την επικίνδυνη ζώνη. Με αυτή τη λογική, η ισοπαλία που απέσπασε από τη Λάτσιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακό αποτέλεσμα. Αυτό, τουλάχιστον, είπε ο προπονητής της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα.

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Για αυτό η ισοπαλία με τη Λάτσιο μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα. Ασφαλώς έχουμε ανάγκη από περισσότερους βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να τους μαζέψουμε μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να κάνουμε ήρεμες διακοπές. Για την ώρα ξεφύγαμε από την θέση που θα μας οδηγούσε στη δεύτερη κατηγορία. Είμαι, λοιπόν, ικανοποιημένος», δήλωσε ο Πιόλι.

Το παιχνίδι πώς σας φάνηκε; «Η Λάτσιο έκανε καλύτερο πρώτο ημίχρονο, εμείς ανεβάσαμε την απόδοσή μας στο δεύτερο. Αν, μάλιστα, ήμαστε λίγο πιο προσεκτικοί ή τυχεροί, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμα και τη νίκη. Αυτό που είδα σήμερα είναι πως η Μπολόνια γίνεται ομάδα. Εδώ και ένα μήνα το βλέπω να συμβαίνει σιγά-σιγά, αλλά με τη Λάτσιο πείστηκα. Είμαστε πιο παθιασμένοι, με αγωνιστικότητα και βελτιωνόμαστε και τακτικά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε να σωθούμε αρκετά πιο άνετα από όσο φαίνεται τώρα», τόνισε ο προπονητής της Μπολόνια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: