Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Με το… ίδιο όνειρο!!

Με το… ίδιο όνειρο
Ο Ατρόμητος ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Περιστεριώτες κάνουν… σεφτέ στη διοργάνωση, όπου τα τελευταία δύο χρόνια έφτασαν μέχρι το τέλος και συμμετείχαν σε δύο τελικούς, χωρίς όμως να πανηγυρίσουν ένα τρόπαιο. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου με το πρώτο παιχνίδι να είναι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, ενώ όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ έκαναν χαλάρωμα. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η αποστολή στην οποία δεν είναι οι Σκόνδρας, Ιτάνζ και Καραγκούνης. Μάλιστα, οι τρείς ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης.

Μάλιστα θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Καραμάνος και ο Μπέλιτς, ενώ δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει και ο Μανώλης Καλλέργης, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Την αποτελούν 19 παίκτες που είναι οι: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Αθανασίου, Τζαμάλ, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν, Γκαρσία, Καραμάνος, Κούτσι, Μπέλιτς, Μπρίτο, Καλλέργης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: