Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Άλλος Άρης στην Καλλιθέα!!

Άλλος Άρης στην Καλλιθέα
Έναν εντελώς ανανεωμένο Άρη αναμένεται να παρατάξει ο Λούκας Αλκαράθ στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα, για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την αυριανή αναμέτρηση, ενώ από τις δοκιμές ενδεκάδας προκύπτει ότι θα την αλλάξει κατά τα 8/11 σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης. Οι τρεις που θα διατηρηθούν θα είναι Διούδης, Κοέλιο και Σουνάς.

Φαίνεται ότι θέλει να έχει ξεκούραστους τους περισσότερους βασικούς για το παιχνίδι με την Ξάνθη, που ρίχνει την αυλαία στον α’ γύρο της Σούπερ Λίγκας. Ανάμεσα σε αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής οι Μάρκος Βελλίδης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Κώστας Καπετάνος και Νταβίντ Αγκάνθο ώστε να είναι έτοιμοι γι’ αυτό το ματς.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δοκιμές του Αλκαράθ ο Άρης θα αγωνιστεί απέναντι στην Καλλιθέα με τερματοφύλακα τον Διούδη, στην άμυνα τους Παπαζαχαρία, Κοτσώνη, Ψυχογιό, Τσουκάνη, στην μεσαία γραμμή τους Κοέλιο, Οικονομόπουλο, Καραγιάννη, Σουνά και στην επίθεση τους Κανούλα, Αγγελούδη.

Η 18μελής αποστολή: Γιαννιώτας, Διούδης, Γκούσεβ, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Κανούλας, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκανής, Ψυχογιός.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: