Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ανανέωση με Μαγκράθ!!

Πέρασαν επτάμισι χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ ανανέωσε εν μέσω αγωνιστικής περιόδου βασικό του παίκτη. Έγινε το πρώτο τρίμηνο του 2005 με τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ξαναγίνει κάτι ανάλογο και υποψήφιος είναι ο Ντόνι Μαγκράθ.

Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που έχουν αναλάβει να προχωρήσουν την υπόθεση, φαίνεται μάλιστα να το παίρνουν προσωπικά και να λειτουργούν βάζοντας το δικό τους στοίχημα. Δεν θα είναι εύκολη η διαδικασία, αφού για έναν γάμο χρειάζονται δύο και ο δεύτερος θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος για να πάρει μια τέτοια απόφαση. Το κλίμα διαμορφώνεται ανάλογα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν φύγει για τις ΗΠΑ ο Μαγκράθ θα πάρει ένα μεγάλο μέρος των δύο μηνών που του οφείλονται (τα υπόλοιπα για το δίμηνο καθυστέρησης, όταν επιστρέψει) και θα του γίνει η κρούση για να σκεφτεί να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο, αν και όλα δείχνουν ότι είναι απίθανο να απαντήσει τόσο νωρίς.

Η προσπάθεια πάντως θα μετρήσει. Και το ότι στην διαμόρφωση ενός κορμού για την επόμενη περίοδο, η αρχή θα γίνει από ξένο παίκτη δεν σημαίνει ότι θα μείνουν στην άκρη οι Έλληνες. Απλά στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξεκινήσουν από τα πιο δύσκολα, αφού η επαφή με Έλληνες και ειδικά με αυτούς που έχουν άμεση σχέση με την Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι διαφορετική, πιο στενή και ουσιαστική.

«Είναι πολύ νωρίς, να δούμε πως θα πάει και η ομάδα, πως θα προχωρήσει οικονομικά η σεζόν» έλεγε στο «Μ» ο ατζέντης του Μαγκράθ Λου Διαμαντόπουλος, ενώ ο ίδιος για την ώρα δεν το σκέφτεται. Περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του και πάνω απόλα να τακτοποιηθεί οικονομικά. Αν στον ΠΑΟΚ καταφέρουν και το κάνουν αυτή την εβδομάδα, τότε θα έχουν ένα τεράστιο συν στην προσπάθεια τους.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: