Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αλεξανδρής: «Χωρίς τα χρέη, θα διεκδικούσαν Πρωτάθλημα οι ομάδες της Θεσσαλονίκης»

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και το πώς βλέπει το Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.


Για το πώς περνάει μακριά από το πάγκο του μπάσκετ:

«Δύσκολα γιατί από τότε που ξεκίνησα να παίζω είναι σχεδόν ανύπαρκτες οι φορές που έχω μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Αν έχεις μάθει να παίζεις συνέχεια από ένα σημείο και μετά νευριάζεις να κάθεσαι χωρίς να αγωνίζεσαι».

Για το αν είναι δίκαια η βράβευση του Ολυμπιακού και του Ίβκοβιτς:

«Σαφώς. Το ελληνικό μπάσκετ έχει μεγάλες επιτυχίες και το να παίρνεις αυτή τη βράβευση είναι μεγάλη επιτυχία. Και για το λόγο επίσης ότι δεν ήταν φαβορί, άρχισε πιο διστακτικά και χάρη στο προπονητή κατάφερε να βραβευτεί δίκαια».

Για το αν υπάρχει αλλαγή πορείας στον αθλητισμό με συνάρτηση την οικονομική κατάσταση στη χώρα:

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Έχουν πέσει οι προϋπολογισμοί των ομάδων. Είναι πολύ μικρότεροι οι προϋπολογισμοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτοί που θα λειτουργήσουν σωστά τα επόμενα χρόνια και θα επενδύσουν σε νέα παιδιά, ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, είμαι κατηγορηματικά βέβαιος ότι μπορούν να διεκδικήσουν και το Πρωτάθλημα».

Για το πως βλέπει το Πρωτάθλημα μέχρι τώρα:

«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός κάνει την υπέρβαση αφού έφερε το Μπανκς, τον Καπόνο και μπορεί να διεκδικήσει απέναντι στον Ολυμπιακό μέχρι και το Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρεθύμνου, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος πάνε επίσης πολύ καλά».

Για το πώς βλέπει την πορεία της δικής του ομάδας στο πρωτάθλημα, τον Άρη:

«Ο Άρης ήταν άτυχος που δεν είχε στην ομάδα του τους ξένους παίκτες. Προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Αδικείται η προσπάθειά των παικτών με τους πόντους που παίρνουν».

Για τη δήλωση του Δημήτρη Βεργίνη ότι ο Άρης δε χρειάζεται Αμερικανούς και πως έχει παίκτες:

«Εκτιμώ την κάθε τοποθέτηση και σέβομαι την άποψη του καθενός και του Βεργινή. Το θέμα είναι να λες τη γνώμη σου όχι να την επιβάλλεις. Εγώ πιστεύω ότι είναι καλοί οι νεαροί παίκτες που έχει ο Άρης, αλλά η μόνη δικαίωση είναι τα αποτελέσματα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: