Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Δερμιτζάκης: «Μπροστά στο πένθος, τα άλλα δεν έχουν αξία»


Δερμιτζάκης: «Μπροστά στο πένθος, τα άλλα δεν έχουν αξία»
Σε ένα άσχημο γεγονός στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής του Πανθρακικού αναφέρθηκε στο χαμό τριών παιδιών στην Καβάλα και μετέφερε τα συλλυπητήρια και τις ευχές όλων των ανθρώπων της ομάδας της Κομοτηνής. Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης επί της ΑΕΚ, ενώ απέφυγε να μιλήσει για την διαιτησία και για τα παράπονα των «κιτρινόμαυρων» και του Έβαλντ Λίνεν. Παράλληλα έκανε λόγια για απουσίες και κούραση, τα οποία προστέθηκαν στο βαρύ τερέν του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο προπονητής του Πανθρακικού ανέφερε αρχικά: «Επειδή στη ζωή υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από τον αθλητισμό, σήμερα είμαστε θλιμμένοι για το χαμό των τριών μικρών παιδιών 5,7 και 14 ετών, που έχασαν τη ζωή τους στο Μεσορόπι Καβάλας. Μπροστά στο πένθος όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή δεν αποκτούν αξία. Συλλυπούμεθα και συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά τους και ας είναι μαλακό το χώμα που θα τα σκεπάσει τα παιδιά.

Όσον αφορά τον αγώνα, θέλαμε τη νίκη για να αναρριχηθούμε βαθμολογικά, απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη ιστορία. Η νίκη δεν ισούται μόνο με τρεις βαθμούς, γιατί η ΑΕΚ έχει κοινό στόχο με εμάς. Είχαμε πάθος, καθαρό μυαλό και γενικότερα πολύ καλή εικόνα και θεωρώ πως είναι δίκαιη η νίκη του Πανθρακικού».

Για την κούραση και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Υπήρχε κούραση και ο αγωνιστικός χώρος προκάλεσε κάποια προβλήματα, αλλά νομίζω πως παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο».

Για τις πολλές απουσίες του Πανθρακικού: «Δε στέκομαι ποτέ σε απουσίες, δεν το έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε, έτσι στήθηκε η ομάδα, για να πάρει τη νίκη».

Για την εμφάνιση του Μπαϊκαρά: «Ο Μπαϊκαρά έκανε άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι και μάλιστα σε μια θέση που δεν είναι η συνηθισμένη γι’ αυτόν. Κερδίσαμε έναν ποδοσφαιριστή και αυτός είναι ο Μίνγκας, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά και είχε όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα δεξί χαφ. Ακόμα και ο Κοντογουλίδης στο ένα λεπτό που μπήκε και έπαιξε, έδειξε πως ο Πανθρακικός είναι μια οικογένεια».

Για τις διαμαρτυρίες του Έβαλντ Λίνεν: «Η νίκη της ομάδας μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Δε γνωρίζω για ποιες φάσεις διαμαρτύρεται ο αντίπαλος προπονητής και δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: