Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Γκάζια» Τσιώλη στους παίκτες!!

«Γκάζια» Τσιώλη στους παίκτες
Το αποτέλεσμα του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρη δεν ήταν αυτό που ήθελαν στην ομάδα της Αρκαδίας. Η εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης δεν ήταν καλή, ενώ ακόμα και όταν αυτή άλλαξε, έλειψε το κάτι παραπάνω.

Ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, μίλησε και στην συνέντευξη Τύπου για πρόβλημα που έχει το ρόστερ από τη μέση και μπροστά, ενώ την Δευτέρα έβαλε και «γκάζια» στους παίκτες του.

Μάλιστα, έκανε λόγο για ιστορική ευκαιρία που έχει η ομάδα του να πάρει μια θέση που πολύς κόσμος θα ονειρευόταν από τους οπαδούς, αφού πολλές ομάδες δεν έχουν την δυνατότητα να κοντράρουν τις πιο καλές ομάδες.

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει. Είμαστε σε μια ομάδα που πάει για Ευρώπη. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε ζεστούς τους ανθρώπους της ομάδας που έρχονται από τόσο μακριά για να μας βλέπουν! Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη διάρκεια των αγώνων και πιο προσηλωμένοι στο στόχο. Αν καταφέρουμε κάτι σημαντικό αυτό θα μείνει στην ομάδα και θα είναι σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια και τις επόμενες γενιές του Αστέρα. Όποιος είναι κουρασμένος να μου το πει και θα τον ξεκουράσω. Όποιος είναι εδώ να είναι 100%», είπε ο Τσιώλης στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: