Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Παντέλης: «Μας εξιτάρει το όνομα του Άρη»

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη για το κύπελλο, τον Ηρακλή αλλά και το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς κυπέλλου με τον Άρη
«Ο στόχος μας δεν είναι το κύπελλο. Από την άλλη το όνομα του Άρη άσχετα με την κατάσταση που βρίσκεται εξιτάρει μια ομάδα Β΄ Εθνικής για να χτυπήσει το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, στο τέλος της εβδομάδας παίζουμε με τον Απόλλωνα. Στο ματς με τον Άρη θα δοκιμάσω νέα παιδιά γιατί ο στόχος μας δεν είναι το κύπελλο. Πάντα όμως παίζουμε για τη νίκη και για αυτό θα παίξουμε και αύριο.»

Για το αν έχει δει τον Άρη φέτος:
«Τον έχω δει από την τηλεόραση. Είδα και το ματς με την Τρίπολη. Πλέον δεν παίζουν μπάλα μόνο η φανέλα και το όνομα. Μου άρεσε στην Τρίπολη που ο προπονητής άλλαξε το σύστημα και έβαλε δικά του πράγματα. Υπάρχουν παιδιά που θα βοηθήσουν στο μέλλον. Μου άρεσε που ήταν κοντά στις γραμμές και πρεσάρανε. Φτιάξανε φάσεις, κάτι που δε γινόταν στα παλαιότερα παιχνίδια. Πιο πολύ από το αγωνιστικό, μου αρέσει που ο Άρης είχε κόσμο στην Τρίπολη και παρά τις δύσκολες συνθήκες ήταν εκεί οι φίλαθλοί του.»

Για τους παίκτες του Άρη:
«Μου αρέσει πολύ ο Αγκάνθο. Ο Γιαννιώτας είναι ένα παιδί που θα έχει εξέλιξη. Μου αρέσει να παίζει όχι στα πλάγια αλλά σέντερ φορ. Είναι πολύ καλός στο 1 με 1 κάτι που δεν έχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Ο Παντίδος επίσης είναι πολύ καλός. Αν εξαιρέσουμε τον Αγκάνθο που έχει δείξει το ταλέντο του, ο Άρης είναι μια ομάδα συνόλου και αυτό είναι το καλύτερο σε μια ομάδα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θεωρώ πιο αξιόλογη ομάδα τον Άρη από τις άλλες που έχουν «κοινό παρονομαστή». Έχει πιο πολύ ταλέντο ο Άρης από την ΑΕΚ και την Κέρκυρα που και αυτές έχουν βασιστεί σε νέους παίκτες λόγω οικονομικών προβλημάτων.»

Για την αλλαγή προπονητή στον Άρη:
«Πάντα όταν αλλάζει ένας προπονητής οι παίκτες θέλουν να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο. Έχουν ανεβασμένη ψυχολογία από την εμφάνιση στην Τρίπολη, άσχετα με το αποτέλεσμα, και για μας δεν είναι θετικό που άλλαξαν προπονητή.»

Για τον Ηρακλή:
«Τον είδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μου άρεσε πολύ και πιστεύω αδικήθηκε από το αποτέλεσμα. Έχει πολύ καλούς ξένους παίκτες. Αν προσαρμοστούν οι παίκτες του θα παει καλά. Θεωρώ πως είναι το φαβορί να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για τη Β΄ Εθνική.»

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής:
«Πιστεύω πως από την 30η αγωνιστική και μετά θα ξεκαθαρίσουνε ποιες ομάδες θα ανέβουν. Αν θα κάνεις 2 κολλητές νίκες είσαι στην εξάδα και αν κάνεις 2 ήττες είσαι 15ος. Τα μισά παιχνίδια λήγουν ισοπαλίες και δεν μπαίνουν πολλά γκολ. Οι πιο πολλές ομάδες έχουν ρόστερ 14 -15 άτομα και παίζουν κάθε 3 μέρες παιχνίδια. Δεν μπορούνε να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα ακόμα.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: