Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αποστολή για Λάρισα και Κρήτη!!

Αποστολή για Λάρισα και Κρήτη
Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της αυριανής (12/12) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λάρισα για το κύπελλο. Ο Σάκης Τσιώλης συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που θα ταξιδέψει απευθείας στην Κρήτη για το παιχνίδι του Σαββάτου (15/12) με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Περόνε, Σανκαρέ, Ουσέρο και Μπακασέτας, που παραμένουν στη λίστα με τους τραυματίες. Η επιπλέον απουσία στο ματς κυπέλλου είναι αυτή του Κουρμπέλη, που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Φούλοπ, Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής, Ντινιωτάκης και Γκάμπριελ.

Μετά τον αγώνα στη Λάρισα, η αποστολή του Αστέρα θα παραμείνει στη θεσσαλική πόλη και το πρωί της Πέμπτης θα προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Κρήτη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: