Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ζήκος: «Ο ΠΑΟΚ και το Μουντιάλ είναι οι μεγάλες προκλήσεις για τον Κατσουράμη»

Ο Άκης Ζήκος ο οποίος γνωρίζει καλά τον Κώστα Κατσουράνη φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη μεταγραφή του διεθνή μέσου στον ΠΑΟΚ.


Για τον Κατσουράνη:

«Τον Κώστα τον ξέρει όλη η Ελλάδα αλλά κι η Ευρώπη. Είναι μια αναγνωρισμένη αξία. Έχει προσφέρει τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και στην εθνική ομάδα. Όποια ομάδα κι αν τον αποκτούσε, θα ήταν μεγάλη επιτυχία. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έμπειρους ποδοσφαιριστές τόσο για τα αποδυτήρια όσο και για τον αγωνιστικό τομέα. Ο Κώστας θα προσφέρει πολλά με την εμπειρία του στα νεαρά παιδιά τού ΠΑΟΚ. Κάθε ομάδα θα πρέπει να βλέπει τι μπορεί να αποδώσει αγωνιστικά, αλλά σε αυτά που μπορεί να δώσει με τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και την εμπειρία του. Λείπουν τέτοιοι παίκτες από την Ελλάδα, που να συνδυάσουν το ταλέντο με την προσωπικότητα. Ο Κώστας Κατσουράνης είναι από τους τελευταίους της γενιάς τού Euro. Η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ είναι μια πολύ πετυχημένη κίνηση».

Για το αν με αυτήν την κίνηση ο ΠΑΟΚ παίρνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό:

«Κατά μεγάλο ποσοστό ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό θα παλέψουν για την πρωτιά στα πλέι οφ. Δε θέλω, με αυτό που λέω, να υποτιμήσω τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανιώνιο ή τον Ατρόμητο που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, όμως οι δυο τους έχουν παραπάνω πιθανότητες για το εισιτήριο των προκριματικών τού Τσάμπιονς Λιγκ. Δε θέλω να πιστέψω στους λόγους που έφυγε ο Κατσουράνης από τον Παναθηναϊκό, αλλά αν ο προπονητής (σ.σ. Φερέιρα) είχε αποχωρήσει έναν μήνα νωρίτερα, δε θα είχε φύγει ο παίκτης από τον Παναθηναϊκό».

Για τις προκλήσεις τού Κατσουράνη:

«Ο Κώστας δεν έχει μπροστά του μόνο την πρόκληση τού ΠΑΟΚ, τον οποίο θέλει να τον ανεβάσει επίπεδο, αλλά και την πρόκληση της συμμετοχής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Είναι πολύ θετική η είσοδος τού κ. Σαββίδη στην ομάδα, μια και μιλάμε για ένα πολύ απαξιωμένο πρωτάθλημα, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να βρίσκονται σε μια δεινή θέση. Η κατάσταση είναι θλιβερή για το ελληνικό πρωτάθλημα».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: