Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Λυπηρό να βλέπεις εκεί την ΑΕΚ»

«Λυπηρό να βλέπεις εκεί την ΑΕΚ»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανθρακικού επί της ΑΕΚ (1-0) στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, συμπληρώνοντας πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές και όχι οι διαιτητές.

Ο αμυντικός των «νεοφώτιστων» δήλωσε πως είναι λυπηρό να βλέπεις ομάδες του επιπέδου της ΑΕΚ να βρίσκονται στην τελευταία θέση του πίνακα, ενώ πρόσθεσε πως χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου και υπομονή για να ανατραπεί η κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Μαζία:

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:
«Δεν θεωρώ ότι ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς. Η ΑΕΚ προέρχονταν από ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές λόγω της βροχόπτωσης. Εμείς ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο και την τακτική του προπονητή μας και πήραμε το αποτέλεσμα με επιμονή».

Για την αλλαγή προπονητή και την αλλαγή της ψυχολογίας:
«Παίζει ρόλο η αλλαγή του προπονητή στην ψυχολογία μας. Έχουμε νέο προπονητή, πέρασε νέα φιλοσοφία και πήραμε αποτελέσματα. Αυτά είναι που μας έδωσε φτερά στα πόδια. Είμαστε σε καλό μομέντουμ».

Για τους στόχους του Πανθρακικού:
«Στόχος μας είναι η σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά το φετινό είναι ένα αρκετά αμφίρροπο πρωτάθλημα στην ουρά της βαθμολογίας που μία ήττα μπορεί να μας βάλει σε περιπέτειες. Για αυτό δεν επαναπαυόμαστε, θέλουμε συνέπεια και συνέχεια στα αποτελέσματά μας».

Για την κατάσταση του πρωταθλήματος:
«Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο για αυτό δεν υπάρχουν φαβορί. Αυτό είναι καλό για τον κόσμο, βλέπει ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, με συγκινήσεις μέχρι το τέλος».

Για την ΑΕΚ:
«Είναι λυπηρό να βλέπεις μεγάλες ομάδες με πιστό κόσμο και βαριά φανέλα να βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ωστόσο, αυτό είναι σημείο των καιρών. Είναι πολύ δύσκολο για τα νέα παιδιά να σηκώσουν αυτό το βάρος. Θέλουν τη στήριξη του κόσμου και υπομονή για να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για τη διαιτησία:
«Στην προηγούμενη αγωνιστική δεν δόθηκε ένα πέναλτι και σε εμάς. Όμως το αφήσαμε πίσω, πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές. Σίγουρα και οι διαιτητές θα κάνουν λάθη όμως εμείς δίκαια είμαστε νικητές».

Για το μέλλον του:
«Δεν υπάρχει ακόμη θέμα για το συμβόλαιο. Με τη διοίκηση της ομάδας υπάρχει άλλο δέσιμο. Είμαστε μία οικογένεια, είναι στο χέρι και των δύο πλευρών. Έχουμε την ευλογία να έχουμε μία διοίκηση που μας στηρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: