Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

«Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»
Δεν πρόκειται να αδιαφορήσει η Αταλάντα στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Ρόμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Στέφανο Κολαντουόνο την παραμονή του αγώνα που θα γίνει στο Ολίμπικο. Ο προπονητής της Αταλάντα πήρε στην αποστολή όσους παίκτες είναι διαθέσιμοι, αφήνοντας εκτός μόνο τους τραυματίες. Ο Κολαντουόνο ζήτησε από όλους να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Σε πολλά παιχνίδια του Κυπέλλου Ιταλίας οι φίλαθλοι αναγκάζονται να παρακολουθούν ένα «φτωχό» θέαμα, ειδικά στους πρώτους γύρους, αποτέλεσμα της αδιαφορίας των ομάδων για το θεσμό. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί στον αγώνα της φάσης των «16» ανάμεσα στη Ρόμα και την Αταλάντα, αφού, μετά τον Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος κάλεσε όλους τους παίκτες του, ο Στέφανο Κολαντουόνο έπραξε το ίδιο, δείχνοντας πως ενδιαφέρεται να προκριθεί.

Ο Κολαντουόνο μιλώντας την παραμονή του αγώνα, τόνισε πως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που, εκτός από την ποιότητά της, έχει και σπουδαία παράδοση στο Κύπελλο Ιταλίας. Ξέρω πως το παιχνίδι είναι δύσκολο, θέλω, ωστόσο, να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να πάρουμε την πρόκριση. Για εμάς είναι σημαντικό να προκριθούμε στους 8», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Αταλάντα.

Καλέσατε τους βασικούς σας στην αποστολή. Είναι και αυτό δείγμα των προθέσεών σας; «Ασφαλώς. Δεν πήρα μαζί μου όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Όλοι οι άλλοι θα είναι στη Ρώμη. Θα παίξουν οι καλύτεροι για να κοντράρουμε στα ίσια μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ρόμα. Σας είπα και πριν, θέλω να προκριθούμε», απάντησε με έμφαση ο Στέφανο Κολαντουόνο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: