Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Τον εκνεύρισε το συντηρητικό παιχνίδι!!

Τον εκνεύρισε το συντηρητικό παιχνίδι
Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ομάδας του στον αγώνα με τη Μπολόνια ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο προπονητής της Λάτσιο θεωρεί πως η ισοπαλία με 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, αφού κανείς δεν άξιζε να χάσει, αλλά κανείς δεν έκανε και κάτι για να κερδίσει. Από τους παίκτες του, ο Βόσνιος τεχνικός, έχει πολλά παράπονα για το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο φάνηκαν να μην έχουν την απαιτούμενη αγωνιστικότητα.

Ζητούσε τη νίκη στην έδρα της Μπολόνια για να αποδείξει πως η ομάδα του είναι ικανή να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ωστόσο, δεν είδε αυτά που περίμενε από τους παίκτες του, αφού με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο, η Λάτσιο παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου. Αυτό είναι το συμπέρασμα όσων ο Βόσνιος τεχνικός δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα.

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε κάποια από αυτές. Αντίθετα στο δεύτερο μέρος ήμαστε πολύ κακοί. Οι γραμμές απείχαν πολύ μεταξύ τους, η ανάπτυξη ήταν κακή, η επιθετικοί μας δεν πήραν σωστές μπαλιές. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν η έλλειψη πάθους από την πλευρά μας. Οι παίκτες μου έπαιξαν συντηρητικά και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Με τέτοια απόδοση δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα παιχνίδι», τόνισε σε έντονο ύφος ο Πέτκοβιτς.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο; «Καμία ομάδα δεν άξιζε να χάσει, καμία ομάδα δεν δικαιούταν να κερδίσει. Άρα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ειδικά εμείς, δεν προσπαθήσαμε καθόλου να πάρουμε το ματς. Φάνηκε να ικανοποιούμαστε με την ισοπαλία», απάντησε ο προπονητής της Λάτσιο.

Η απουσία του Μίροσλαβ Κλόζε επηρέασε την ομάδα; «Πρέπει να πάψει αυτή η ιστορία. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες και δεν πρέπει να εξαρτάται από έναν παίκτη. Ακόμα και να έπαιζε ο Κλόζε, απορώ πώς θα τον τροφοδοτούσαμε με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Στην αναμέτρηση με την Ίντερ δεν θα αγωνιστεί ο Κότζακ που αποβλήθηκε. «Θα είναι, όμως, έτοιμος ο Κλόζε. Δεν είναι πρόβλημα η απουσία ενός ή δύο παικτών. Το ρόστερ που έχω στα χέρια μου είναι πλούσιο και κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να αντικατασταθεί επάξια από κάποιον άλλον», απάντησε ο Πέτκοβιτς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: