Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το τυφλό στρουμφάκι με το πόδι στο φρένο!!

Μιλιούνται ο Σιόβας με τον Μανωλά; Ποιος είναι ο Μιζανπλί; Ποιος θα πλήρωνε και το σαπούνι για να κάνει μπάνιο; Αυτά και άλλα πολλά αποκαλύπτει ο Γιώργος Μύρτσος στο μπλογκ του στον sportdog...Το ντέρμπι πήγε όπως τα λέγαμε από τη στήλη. Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα ρέστα του και ήταν αρκετά μαχητικός, διεκδίκησε το παιχνίδι και ήταν πολύ καλός. Με χαρακτηριστικά του το πάθος και τη θέληση να αποδείξει πως δεν είναι τελειωμένος. Ο Ολυμπιακός αδικεί τον εαυτό του με τον ανθρωπάκο που έχει στον πάγκο του, οι παίκτες παίζουν μόνοι τους, με την προσωπικότητα και το ταλέντο τους. Ενώ αυτός με τη συμπεριφορά του από τον πάγκο, φρενάρει την ομάδα του. Ο οδηγός της ομάδας είναι συνέχεια με το πόδι στο φρένο. Λες και θέλει να τιμωρήσει τους καλούς παίκτες και τους αφήνει στον πάγκο. Όσοι είναι καλοί, δεν παίζουν. Εδώ μέχρι και ο Βένγκερ μίλησε με καλά λόγια για τον Μήτρογλου και αυτό το στρουμφάκι τον άφησε πάλι στον πάγκο.

Ισοπαλία σαν ήττα

Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ, το ανέτρεψε από το πουθενά με προσωπικές ενέργειες του Τζιμπούρ και του Αμπντούν και κατάφερε στο τέλος να χάσει το ματς. Γιατί η ισοπαλία κόντρα σε αυτόν τον Παναθηναϊκό που έχουμε δει μέχρι σήμερα, είναι σαν ήττα. Όταν άρχισε τις αλλαγές ο Ζαρντίμ, σκέφτηκα πως στο τέλος μπορεί να χάσει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να είναι τυφλός ή να έχει περιορισμένη όραση ο άνθρωπος. Όλη η Ελλάδα έβλεπε το πρόβλημα στα αριστερά, με τον Χολέμπας που δεν μπορούσε να μαρκάρει τον Μαυρία, κι αυτός δεν έκανε καμία κίνηση για να βοηθήσει. Μεγάλο ταλέντο ο Μαυρίας με την ευκαιρία, το έχω πει καιρό πριν. Του εύχομαι να πάει ψηλά.

Το μαρκάρισμα του ...Μιζανπλί

Στο πρώτο γκολ που έφαγε ο Ολυμπιακός, ήταν λες και δεν μιλιούνται ο Σιόβας με τον Μανωλά. Και φυσικά το κερασάκι το έβαλε ο Ρόι Πνιγέας, που κατάφερε να φάει γκολ στην κλειστή του γωνία. Στο πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, ο Βύντρα με τον Βιτόλο έπαιρναν μάτι πως βγάζει την πάσα ο Αμπντούν στον Τζιμπούρ. Κακής ποιότητας παίκτες, τα έχω ξαναπεί. Στο δεύτερο γκολ που τρώει ο Παναθηναϊκός ο Τζιμπούρ, εκτέλεσε τον Καρνέζη. Αλλά αντί για σωστό μαρκάρισμα έχει μπροστά του τον Βύντρα και πίσω του τον Μιζανπλί τον Λάζαρο που πηδάει για να μαρκάρει. Από εκείνο το σημείο είναι εκτέλεση η κεφαλιά για τον τερματοφύλακα.

Μεγάλο ΠΑΟΚτσάκι ο Κυριακίδης!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τα ψέματα να πάρει τρεις βαθμούς. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Βρύζας, επειδή τσακώθηκε με κάποιον στην ΠΑΕ, έφυγε και πήγε στο Σάλτσμπουργκ για διακοπές λέει. Πλάκα κάνουν; Ποιον κοροϊδεύουν; Αλλά τους Έλληνες πολίτες τους περνάνε για πολύ μαλάκες, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι παράγοντες τον ομάδων. Τον Ρομπέρ ο Δώνης γιατί τον βάζει στην 11άδα, για να έχει σίγουρη την πρώτη αλλαγή; Αν δεν ήταν ο Κυριακίδης στο τέρμα να πνίξει το γκολ, που πρέπει να είναι μεγάλο ΠΑΟΚτσάκι από μικρός αυτός, ο ΠΑΟΚ δεν θα κέρδιζε. Ο Κουμάλο, ας πούμε, δεν στρίβει με τίποτα. Αυτοί οι παίκτες σε άλλες εποχές θα πληρώνανε και το σαπούνι που κάνουν μπάνιο. Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο ΠΑΟΚ είναι ο Κάτσε κι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Καλόν ύπνο στα προβατάκια...

Στο χειρουργείο Άρης και ΑΕΚ

Το πρόβλημα του Άρη αποδεικνύεται πως είναι διοικητικό και όχι αγωνιστικό. Μέτα τον Ολυμπιακό, το ρόστερ όλων των ομάδων είναι στα ίδια μέτρια επίπεδα. Δεν έχει χειρότερη ομάδα από άλλους ο Άρης. Από εκεί και ύστερα τα μεγάλα διοικητικά προβλήματα αντανακλούν και στην απόδοση των παικτών μέσα στο γήπεδο. Δύο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα αποδεικνύουν πως είναι καρκινοπαθείς με μεταστάσεις. Αν δεν μπουν στο χειρουργείο Άρης και ΑΕΚ άμεσα για αφαίρεση του διοικητικού καρκίνου, οι ασθενείς θα καταλήξουν.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: