Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Τους βγήκε «ξινή» η νίκη…!!

Τους βγήκε «ξινή» η νίκη…
Δε θα χάρηκε όσο θα ήθελε τη δεύτερη νίκη της Καβάλας στη φετινή Α1 μπάσκετ ο Άγγελος Κορωνιός, καθώς άρχισε να μετρά προβλήματα τραυματισμών, ενόψει της συνέχειας, όπως διαπίστωσε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους Γιάννη Γκαγκαλούδη, Νεμάνια Μίτροβιτς, Σιμεόν Ίλιεφ, Νίκο Στυλιανού και Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ο πρώτος, στη διάρκεια του παιχνιδιού με το Περιστέρι το περασμένο Σάββατο, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς του. Ο Μίτροβιτς υπέστη τεντοντίτιδα, ο Στυλιανού αισθάνθηκε ξανά ενόχληση στους προσαγωγούς του, ο Ίλιεφ υπέφερε από ίωση και ο τελευταίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μέση του.

Έτσι, ο πρώην διεθνής γκαρντ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Μπέογκραντ για τη Βαλκανική Λίγκα και θα περιμένει πόσοι από αυτούς θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: